Homepage  / Nu rata!

Mâine începe noul sezon “Românii au talent”

Mâine începe noul sezon “Românii au talent”

de Redactia Tvmania

Sezonul șase al show-ului de divertisment, “Românii au talent”, debutează mâine, de la 20.30, la Pro TV. În prima ediție, telespectatorii vor avea parte de originalitate, emoție, distracție și un nou juriu format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu.

Juriul „Românii au talent”

Juriul „Românii au talent”

Mâine, vom vedea ce i-a determinat pe cei patru jurați și pe Smiley și Pavel să meargă pe scenă și să danseze, dar și ce moment i-a emoționat până la lacrimi pe toți cei prezenți în sală. Tot mâine unul dintre jurați își va alege favoritul și va apăsa butonul auriu, care îl trimite direct în semifinale.

Smiley si Pavel Bartos 1

Smiley a declarat despre noul sezon “Românii au talent”: “În primul rând, îl veți vedea pe Florin Călinescu la TV într-o formă de zile mari, într-un alt context decât cele în care l-ați văzut până acum. Pe noi ne veți vedea în toate formele posibile, așa cum v-am obișnuit. În plus, în ciuda faptului că suntem în cel de-al șaselea sezon și avem impresia că nu ne mai poate surprinde nimic, veți fi mai surprinși decât până acum”.

“În cel de-al șaselea sezon avem, înainte de toate, o nouă formulă a juriului, un juriu care este într-o formă maximă, niște prezentatori care încearcă să se autodepășească și, mai ales, diversitatea de talente și de naționalități care participă la acest show”, a spus Pavel Bartoș.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton