Homepage  / Știri

Simona Halep face echipă cu “Visuri la cheie”

Simona Halep face echipă cu “Visuri la cheie”

de Redactia Tvmania

Miercuri, 7 octombrie, de la 20.30, Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Andrei Samoil continuă să schimbe destine și le vor face cunoștință telespectatorilor cu o familie numeroasă, unită și frumoasă, dar care a fost nevoită să treacă prin grele încercări de-a lungul timpului.

Visuri la cheie

După o viață alături de un soț și un tată abuziv, Anișoara Bordei și-a salvat cei șapte copii fugind împreună cu ei. Cu tenacitate și optimism, femeia și-a găsit repede un loc de muncă stabil în București, dar cu un salariu mic. Toți locuiesc într-un apartament cu două camere închiriat și se descurcă extrem de greu. Cu toate acestea, Anișoara și-a trimis copiii să studieze violoncelul, pianul, limbi străine, tenis și dans. Pentru ea imposibilul nu există și le spune mereu celor mici că pot ajunge orice își doresc, doar să vrea.

Visul lor este acela de a avea o locuință a lor, în care să poată trăi fericiți. Cu ajutorul fundației Hope and Homes for Children Romania au obținut un apartament cu patru camere, care însă necesită o renovare completă și mobilier.

Echipa “Visuri la cheie” îi va ajuta pe cei opt să aibă un trai normal și casa pe care o visează, în numai două săptămâni. Pe toată perioada renovării, familia Bordei va pleca din București într-o binemeritată vacanță, iar copiilor li se vor îndeplini și alte dorințe. Ei vor merge la Centrul Național de Tenis, unde o vor întâlni pe preferata lor, Simona Halep și, împreună, vor juca un meci de tenis și vor petrece momente de neuitat. Când se vor întoarce, ei vor găsi o locuință complet refăcută, dar și un început pentru un trai mai bun.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton