Homepage  / Vedete / Vedete străine

Maisie Williams, despre motivul pentru care a ajuns să urască personajul Arya Stark din „Urzeala tronurilor”

Maisie Williams, despre motivul pentru care a ajuns să urască personajul Arya Stark din „Urzeala tronurilor”

de Andra Stana,

La aproape trei ani de la finalul serialului „Game of Thrones / Urzeala tronurilor”, actrița Maisie Williams a vorbit deschis despre motivul pentru care nu i-a plăcut rolul Arya Stark.

Maisie Williams (24 de ani) a devenit cunoscută în toată lumea după ce a apărut în rolul Aryei Stark în serialul „Urzeala tronurilor”. Dacă în serialul HBO am văzut-o în ipostaza unei copile băiețoase, în viața reală Maisie este o tânără stilată. Acesta este motivul pentru care a ajuns ușor, ușor să îi displacă profund rolul său din celebrul serial, scrie ign.com.

Într-un interviu recent acordat GQ, Williams a discutat despre modul în care timpul petrecut în „Game of Thrones” i-a influențat mentalitatea. Ea a descris momentul în care i s-a înmânat un sutien pe platoul de filmare ca fiind un punct de cotitură în cariera ei. Pentru tânăra actriță, acela a fost momentul în care rolul Arya s-a depărtat profund de propria ei identitate.

„Cred că atunci când am început să devin femeie, m-am supărat pe Arya pentru că nu puteam să arăt cine deveneam cu adevărat”, a spus ea. „Și apoi a început să îmi displacă propriul meu corp, pentru că nu era aliniat cu partea din mine pe care lumea o aclama.”

Williams, care a fost distribuită în rolul Aryei Stark la doar 12 ani, a vorbit de asemenea despre felul în care faima la o vârstă fragedă a fost dăunătoare. Când serialul a ajuns la sezonul trei, Williams a pășit pentru prima dată pe covorul roșu și a fost forțată să se împace cu un nivel de celebritate pe care ea, dacă ar fi fost ceva mai tânără, nu este „sigură ce mi-ar fi făcut pe plan mental. ”

Maisie Williams se bucură totuși că a jucat în „Urzeala tronurilor”

Maisie Williams s-a bucurat de o mare popularitate în urma apariției sale în „Urzeala tronurilor”. Actrița se bucură totuși de timpul petrecut la filmările serialului HBO.

„De ce aș vrea să fiu tristă pentru cel mai grozav lucru care mi s-a întâmplat vreodată?” spuse Williams.

Williams este acum ocupată să filmeze proiecte precum „Pistol”, care va urmări ascensiunea Sex Pistols în anii 1970. În noul proiect, ea va interpreta un model și un pionier al curentului punk.

HBO a anunțat data premierei serialului „House of the Dragon”

În ceea ce privește „Game of Thrones”, prequelul „House of the Dragon” este programat să fie lansat în august.

Având la bază volumul „Fire & Blood”/ „Foc și sânge”, semnat de George R.R. Martin, serialul de 10 episoade, a cărui acțiune se petrece cu 200 de ani înainte de întâmplările din Game of Thrones/ Urzeala tronurilor, spune povestea Casei Targaryen.

Din distribuția principală fac parte: Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel și Rhys Ifans.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton