Homepage  / Vedete străine

Maisie Williams (Game of Thrones), declarații uluitoare despre relația „traumatizantă” cu tatăl ei. „Lumea mea s-a întors pe dos”

Maisie Williams (Game of Thrones), declarații uluitoare despre relația „traumatizantă” cu tatăl ei. „Lumea mea s-a întors pe dos”
6

de Roxana Mirea,

Maisie Williams s-a destăinuit recent despre relația traumatizantă pe care a avut-o cu tatăl ei, despre care spune că a "îndoctrinat-o" într-un "cult al copiilor" împotriva mamei sale. Actrița din „Game of Thrones” a făcut aceste dezvăluiri în cadrul podcastului "Diary of a CEO".

Maisie Williams a avut o relație traumatizantă cu tatăl ei

Deși nu a vrut să intre în prea multe detalii, deoarece „îi afectează pe frații mei și întreaga mea familie„, Maisie Williams și-a amintit că a aflat că mama ei a „scăpat” de tatăl ei când ea avea doar patru luni. „Eu, copil fiind, înainte de vârsta de 8 ani, am avut o relație destul de traumatizantă cu tatăl meu”, a spus Williams. În jurul acelei vârste a început să înțeleagă cât de traumatizantă a fost acea relație, scrie Entertainment Weekly.

De când mă știu, am avut probleme cu somnul și cred că nu mi-am dat seama că multe dintre lucrurile traumatizante care se întâmplau erau greșite”, a spus Williams. „Dar știam că mă uitam în jurul meu la alți copii și mă întrebam: ‘De ce nu par să înțeleagă asta, cum ar fi, durere sau teamă sau frică? Unde este bucuria, cum ar fi, când vine asta pentru mine?'”.

Maisie Williams a declarat că momentul decisiv a fost atunci când o profesoară a luat-o deoparte și a întrebat-o despre bunăstarea ei, dacă a luat micul dejun. Ea spune că profesoara „punea toate întrebările corecte”, cum ar fi: ce era în neregulă, dacă a mâncat sau dacă îi era foame. Aceasta a întrebat-o de ce nu luase micul dejun, iar actrița a povestit că i-a spus profesoarei că: „Pur și simplu nu avem mic dejun”.

71st Annual Primetime Emmy Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Întreaga mea lume s-a întors pe dos”

Deși adevărul începea încet-încet să iasă la iveală despre tatăl ei, Williams se împotrivea să îl accepte și credea că mama ei „încerca doar să mă îndepărteze de tatăl meu”. Actrița, care a interpretat-o pe Arya în „Urzeala tronurilor”, a spus că fusese „îndoctrinată” de tatăl ei.

Am înțeles, am fost într-un cult al copiilor împotriva mamei mele. Așa că m-am luptat cu adevărat la început, dar, practic, întreaga mea lume s-a întors pe dos”, a spus Williams. „Și chiar dacă toate aceste lucruri pe care le simțeam – ‘Oh, Doamne, sunt atât de bucuroasă că nu mai trebuie să-mi văd tatăl’ – tot era împotriva a tot ceea ce știam că este adevărat.”

Maisie Williams, care nu mai interacționează cu tatăl ei, și-a acceptat trecutul și modul în care trebuie să facă față traumei sale, dându-și seama, în acest proces, că nu a fost vinovată pentru relele tratamente la care a fost supusă.

Nu din cauza mea s-au întâmplat aceste lucruri rele când eram copil”, a spus ea. „Am simțit că era ceva în mod inerent în neregulă cu mine, sau cu noi, pentru că am făcut o mulțime de lucruri greșite tot timpul, motiv pentru care ai fi maltratat”.

Acum, ea se simte mai „interesată” de ceea ce l-ar putea determina pe un tată să își maltrateze proprii copii, observând că sentimentul ei față de el se reduce la faptul că ar fi „un documentar fascinant”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton