Homepage  / Vedete / Vedete străine

Maisie Williams vorbește despre scena de sex dintre Arya și Gendry din „Game of Thrones”

Maisie Williams vorbește despre scena de sex dintre Arya și Gendry din „Game of Thrones”

de Redactia Tvmania

Cel de-al doilea episod din ultimul sezon al serialului „Game of Thrones" a reprezentat un pas important pentru personajele Arya și Gendry.

 Știm că Arya Stark (Maisie Williams) a fost dintotdeauna atrasă de Gendry (Joe Dempsie), iar în ultimul episod din „Game of Thrones”, tânăra Stark decide să-i ofere virginitatea. Având în vedere popularitatea serialului, Twitter-ul a luat foc după scena respectivă, apărând comentarii atât din partea fanilor, cât și a actorilor. Sophie Turner a postat un Insta Story cu secvența, iar fanii au fost uimiți să o vadă pe Arya atât de matură și au apreciat-o pentru decizia de a-și explora sexualitatea.

 
Maisie a postat la rândul ei un Tweet, scriind: „Dacă vă simțiți inconfortabili ar trebui să știți că mama și tatăl meu vitreg și cele două surori și cei patru frați ai mei probabil că au văzut scena, de asemenea, ahahahah omorâți-mă.”
 

 

Maisie Williams a admis că inițial, când a citit scenariul, a crezut că este o glumă.

 „Prima dată, am crezut că este o farsă. Le-am spus „Asta e bună”, iar producătorii mi-au spus Nu și de data asta”, le-a spus actrița celor de la Entertainment Weekly. Fanii au fost uimiți să vadă o altă parte a războinicii, însă Williams este fericită că Arya a apucat să experimenteze sentimentul.

„A fost chiar interesant pentru că este o relație foarte umană pentru Arya. Este un lucru de care a stat departe, un sentiment pe care nu am văzut-o să-l adopte. David și Dan spuneau:

 „Este sfârșitul lumii, ce altceva ar fi putut face?” Este momentul în care își spune: „Probabil că mâine vom muri, vreau să știu cum se simte înainte să se întâmpla asta.” Este interesant să o văd pe Arya puțin mai umană, să vorbească normal despre lucrurile de care oamenii sunt speriați”, povestește Maisie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton