Homepage  / Vedete străine

Maite Perroni a confirmat relația cu Andrés Tovar. „A fost pusă în pericol siguranța noastră”

Maite Perroni a confirmat relația cu Andrés Tovar. „A fost pusă în pericol siguranța noastră”

de Roxana Mirea,

Maite Perroni a anunțat oficial că are o relație cu Andrés Tovar. Acum câteva luni, actrița din „Rebelde” a fost acuzată de Claudia Martín, soția lui Andrés Tovar, că din cauza ei căsnicia sa s-a destrămat. Acum, Maite Perroni a spus adevărul printr-un mesaj transmis pe rețelele sociale, miercuri, 20 octombrie.

Maite Perroni a confirmat relația cu Andrés Tovar

Acum câteva luni, Maite Perroni a fost în atenția presei după ce actrița Claudia Martín a acuzat-o că este responsabilă pentru destrămarea căsniciei dintre ea și Andrés Tovar. La începutul lunii iunie s-a afla că actrița Claudia Martin s-a despărțit de soțul ei, Andres Tovar, după ce acesta îi fusese infidel. Maite Perroni se despărțise și ea de logodnicul său, Koko Stambuk, după o relație de 7 ani.

După acuzele care i s-au adus, actrița din „Rebelde” a decis să o dea în judecată pe colega sa de breaslă. Maite a decis să ia măsuri legale pentru defăimare nu numai împotriva actriței, ci a oricărei persoane implicate în acest scandal mediatic.

Acum, Maite Perroni confirmă oficial relația ei cu producătorul de televiziune. Aceasta a publicat, pe rețelele sociale, o serie de fotografii romantice cu ea și Andrés Tovar. De asemenea, în dreptul acestor fotografii, Maite a scris un mesaj în care spune adevărul despre relația ei.

Mesajul transmis de Maite Perroni

„Când viața îți oferă posibilitatea de a o lua de la capăt, nu ezita să ceri din suflet ceea ce inima ta își dorește să găsească; nu va înceta niciodată să te uimească …

Acum câteva luni, o revistă a publicat o serie de minciuni despre noi, ne-a defăimat și caricaturizat. Nu am vorbit despre asta înainte pentru că ne-am decis să acționăm legal, dar astăzi, avocații noștri ne-au permis să facem acest lucru.

Am trecut prin hărțuire, șantaj, manipulare și chiar a fost pusă în pericol siguranța noastră și a familiilor noastre. Lucrurile nu au fost așa cum au fost povestite și nu vrem să facem parte din acest circ mediatic (pe care se pare că trebuie să-l suportăm noi cei care ne dedicăm spectacolului, având în vedere că, sub pretextul „libertății de exprimare”, se trec limite în care viețile oamenilor sunt încălcate și distruse). Din acest motiv, este foarte important pentru noi să clarificăm această situație.

Suntem prieteni de 20 de ani și anul acesta ne-am dat seama că trecem prin același proces: fiecare dintre noi eram în doliu pentru că încheiasem o relație romantică. Din acest motiv, pentru prima dată de când ne-am cunoscut, ne-am dat ocazia să ne descoperim din alt punct de vedere, să ne vedem cu ochi diferiți și astăzi suntem foarte fericiți împreună.

Vă rugăm să ne respectați povestea și oricine dorește să facă parte din ea, din dragoste, va fi întotdeauna binevenit”, a scris Maite Perroni pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton