Homepage  / Vedete străine

Maite Perroni a născut o fetiță. Ce nume a primit micuța

Maite Perroni a născut o fetiță. Ce nume a primit micuța
12

de Anda Dincă,

Actrița mexicană Maite Perroni și soțul ei, producătorul Andrés Tovar (40 de ani), sunt în culmea fericirii. Artista RBD a adus pe lume o fetiță în SUA.

Maite a adus pe lume primul lor copil, o fetiță care a primit numele Lia. 

“Bun venit nopți nedormite, scutece, împreună cu dragostea noastră necondiționată! Tu ești cea mai mare binecuvântare a noastră. Te iubim, Lia!”, a scris Maite Perroni pe Instagram în dreptul unei poze cu mânuța bebelușei.

Artista a avut la sfârșitul lunii martie o petrecere de bun-venit a bebelușei cu flori, baloane colorate și cadouri. Evenimentul a fost organizat de prezentatoarea Rocio Sazuara, iar alături i-au fost alături toți prietenii apropiați și membrii familiei. 

Maite și Andrés s-au căsătorit pe 8 octombrie, anul trecut, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc în Valle de Bravo, Mexic. La eveniment au participat familiile celor doi și prietenii apropiați. Cei doi au făcut oficială relația lor în toamna lui 2021, la trei luni după divorțul lui Andres de actrița Claudia Martin (protagonista telenovelei „Fără privirea ta”). La vremea respectivă și Maite a pus punct relației cu regizorul Koko Stambuk, care dura de 7 ani. 

Maite Perroni (40 de ani) va lua o pauză de la fimări, pentru a se dedica familiei, însă nu va renunța la cariera muzicală. Pe 25 august, ea va pleca într-un turneu de revenire a trupei RBD, alături de Dulce Maria, Anahi, Christian Chávez și Christopher von Uckermann (fără Alfonso Herrera). Aceștia vor avea concerte în mai multe țări din America de Sud și America de Nord, precum Columbia, Mexic, Brazilia și Statele Unite.

La Netflix ea poate fi văzută în serialul cu accente thriller “Dorință întunecată” (“Oscuro deseo”), alături de Alejandro Speitzer, dar și în producția “Trei vieți” (“Triada”), în care joacă triplu rol. La Amazon Prime, Maite apare în filmul “The Deal” (“La octava clausula”). Pe micile noastre ecrane, Maite a fost protagonista unor telenovele de succes precum “Rebelde”, “Triumful dragostei”, “Singură pe lume” și “Tată de-a gata”.

maite perroni (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton