Homepage  / Vedete străine

Maite Perroni a pozat însărcinată și a dezvăluit sexul copilului pe care îl așteaptă

Maite Perroni a pozat însărcinată și a dezvăluit sexul copilului pe care îl așteaptă

de Anda Dincă,

Maite Perroni, protagonista telenovelelor “Rebelde”, “Triumful dragostei”, “Singură pe lume” și “Tată de-a gata” a pozat însărcinată pentru coperta revistei mexicane “Caras”. În cadrul unui pictorial mult așteptat de către fani actrița în vârstă de 39 de ani și-a etalat burtica de gravidă alături de soțul ei, producătorul Andrés Tovar (40 de ani).

În aproximativ trei luni, Maite și Andrés vor deveni părinții unei fetițe și sunt foarte fericiți.

“Sunt ferm convinsă că Andrés va fi un tată minunat. Și că fetița noastră va fi foarte iubită, bine îngrijită și răsfățată. Sperăm să o putem ghida bine prin viață”, a declarat Maite Perroni celor de la “Caras”.

Maite a povestit și cum a aflat că este însărcinată: “Plănuiam nunta și, cu o lună înainte de ceremonie, pe 8 septembrie, când eram în Barcelona, m-am dus să fac probe pentru rochia de mireasă. Atunci am început să mă simt diferit, mi-am dat seama că nu sunt bine și am crezut că poate fi oboseala, orele de zbor, munca. Una dintre cele mai bune prietene mi-a spus: „Măi, cred că ești însărcinată” și i-am răspuns că nu cred. Am dormit toată ziua și când m-am trezit prietena mea mi-a făcut un test de sarcină. Nu mi-a venit să cred, a fost o emoție uriașă. Pe 8 septembrie am aflat, iar pe 9 octombrie a fost ziua nunții. Este incredibil cum este viața”. 

Maite a mărturisit că a avut o sarcină ușoară și că s-a simțit rău doar în ziua în care a aflat: “După acea zi m-am simțit super bine. Nu am alte simptome în afară că dorm foarte mult. Dar cel care a avut grețuri, care s-a simțit rău, a avut pofte a fost Andrés, dar cred că am trecut de această etapă”.

Maite și Andres au făcut oficială relația lor în toamna lui 2021, la trei luni după divorțul lui Andres de actrița Claudia Martin (protagonista telenovelei „Fără privirea ta”). La vremea respectivă și Maite a pus punct relației cu regizorul Koko Stambuk, care dura de 7 ani.

Triptych / Trei vieți, un nou serial la Netflix , cu Maite Perroni

În ceea ce privește cariera pe Maite o veți vedea la Netflix începând cu 22 februarie într-un nou serial, “Triptych” (“Trei vieți”).

În noua producție Maite interpretează triplu rol și spune că a fost cea mai mare provocare actoricească a ei de până acum. Unul dintre personajele sale este Becca, un expert în criminalistică, care, atunci când investighează o crimă, își dă seama că victima arată exact ca ea.

Din acest moment Becca face tot posibilul să afle adevărul despre trecutul ei. În serial mai joacă, printre alții, Ana Layevska (“Chemarea inimii”), David Chocarro (“El Recluso”, “Suflet calator”), Ofelia Medina (“Columbiana”) și Flavio Medina (“El Recluso”, “Narcos”).

La scurt timp după ce va naște, în luna august, Maite va pleca prin țară într-un turneu de revenire a trupei RBD, alături de Dulce Maria, Anahi, Christian Chávez și Christopher von Uckermann (fără Alfonso Herrera).

“În ziua nunții mele ne-a venit ideea. Atunci s-a întâmplat magia. Eram toți acolo, cântam și dansam piesele de la RBD, eram foarte nostalgici. După cateva zile am vorbit și ne-am gândit cum ar fi să ne reunim. Iar în august ne-am dat seama că putem cu toții”, a declarat ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton