Homepage  / Articole

Maite Perroni aduce telenovela „Fructul oprit”

Maite Perroni  aduce telenovela „Fructul oprit”

de Redactia Tvmania

În „Fructul oprit” (telenovelă care începe azi la Acasă, la 19.30), Maite face pereche cu Eugenio Siller, cei doi cunoscându-se pe platourile de la telenovela „Rebelde” (în care Eugenio l-a interpretat pe Luciano).

.

Alături de cei doi, telespectatorii îi vor mai putea vedea jucând şi pe alţi telenovelişti cunoscuţi precum Francisco Gattorno, Sergio Goyri, Daniela Castro şi Sabine Moussier.

Maite şi Eugenio sunt în „Mi pecado” (titlul original al telenovelei) Lucrecia şi Julian, doi tineri care se iubesc din copilărie şi care trebuie să-şi apere sentimentele în faţa părinţilor care se opun relaţiei.

Deşi nu stă prea bine cu dragostea în viaţa reală, Maite (care s-a despărţit de curând de iubitul ei, actorul Carlos de la Mota) compensează pe plan profesional: are foarte multe proiecte în derulare.

Actriţa în vârstă de 27 de ani a început filmările la „El triunfo del amor”, în care face din nou pereche cu William Levy, după „Iubire cu chip rebel”.

De asemenea, ea va apărea într-un episod din cel de-al treilea sezon al serialului „Mujeres asesinas”, foarte popular în Mexic.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton