Homepage  / Articole

Este oficial! Maite Perroni are un nou iubit

Este oficial! Maite Perroni are un nou iubit

de Redactia Tvmania

Profesional, îi merge bine. Sentimental, nu prea. Însă fosta componentă a trupei RBD pare să fi scăpat până una-alta de ghinionul în dragoste.

.

Maite Perroni, protagonista din telenovela „Fructul oprit”, difuzată în prezent de Acasă, şi-a revenit relativ repede după despărţirea de actorul dominican Carlos de la Mota, alături de care a rezistat doar câteva săptămâni.

De curând, ea a recunoscut că trăieşte o poveste de dragoste cu Mane de la Parra. Cei doi apar de altfel împreună, într-o ipostază drăgăstoasă, pe coperta celui mai recent număr al revistei “Hola!” ediţia mexicană.

„Da, suntem iubiţi!”, a declarat Maite (27 de ani) pentru această publicaţie. Mane de la Parra are aceeaşi vârstă cu Maite şi este actor, cântăreţ şi producător muzical.

În ceea ce priveşte cariera, Maite joacă în prezent în telenovela „Triunfo del amor”, în care face din nou pereche cu William Levy, cu care a jucat în succesul „Iubire cu chip rebel”.

Vestea că Maite nu este singură ar trebui să lămurească o dată pentru totdeauna comentariile şi bârfele potrivit cărora cei doi colegi de telenovelă – Perroni şi Levy – ar avea o relaţie împreună.

.


Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton