Homepage  / Vedete străine

Maite Perroni este însărcinată pentru prima dată. Cum a făcut anunțul

Maite Perroni este însărcinată pentru prima dată. Cum a făcut anunțul

de Anda Dincă,

Cunoscuta actriță mexicană Maite Perroni (39 de ani) și soțul ei, producătorul Andrés Tovar (40 de ani), au anunțat pe 6 ianuarie, într-un emoționant videoclip pe Instagram, că așteaptă primul lor copil. „Vă doresc o Zi a Magilor fericită. Acum da, să înceapă acest 2023 plin de dragoste și de ceea ce inimile voastre își doresc cel mai mult, să fie un an grozav pentru toți”, a declarat Maite.

Maite Perroni este însărcinată

Ne simțim profund recunoscători lui Dumnezeu și vieții pentru că ne-au permis să ne întemeiem o familie”, a adăugat ea în cadrul filmulețului. Maite a ales să prezinte vestea venirii pe lume a bebelușului ca un cadou din partea Regilor Magi (aceștia fiind sărbătoriți în Mexic pe 6 ianuarie).

Maite și Andrés s-au căsătorit pe 8 octombrie, anul trecut, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc în Valle de Bravo, Mexic. La eveniment au participat familiile celor doi și prietenii apropiați. „Am reușit! Facem primii pași în viața pe care vrem să o construim împreună. Înconjurați de familia noastră și de mâna lui Dumnezeu, astăzi primim o binecuvântare. Fericiți că putem face pași care să ne consolideze drumul prin acest plan în care am reușit să coincidem și pe care destinul ni l-a dat”, a scris Maite pe Instagram în acea zi.

Cei doi au făcut oficială relația lor în toamna lui 2021, la trei luni după divorțul lui Andres de actrița Claudia Martin (protagonista telenovelei „Fără privirea ta”). La vremea respectivă și Maite a pus punct relației cu regizorul Koko Stambuk, care dura de 7 ani.

În ce seriale și filme o puteți vedea pe Maite Perroni

Pe Maite o puteți vedea la Netflix în serialul cu accente thriller “Dorință întunecată” (“Oscuro deseo”), alături de Alejandro Speitzer, dar și la Amazon Prime în filmul “La octava cláusula” (“The Deal”), regizat chiar de fostul ei iubit, Koko. Pelicula îi are în prim-plan pe Cat (Maite) și Borja (Óscar Jaenada), care formează un cuplu aparent fericit. Cei doi ascund multe minciuni și infidelități care sunt pe cale să iasă la iveală odată cu vizita unui oaspete neașteptat.

Tot la Netflix, începând cu 22 februarie, frumoasa actriță va apărea într-un nou serial, “Triptych” (“Triada”). În noua producție Maite interpretează triplu rol. Unul dintre personajele sale este Becca, un expert în criminalistică, care, atunci când investighează o crimă, își dă seama că victima arată exact ca ea. Din acest moment Becca face tot posibilul să afle adevărul despre trecutul ei.

În serial mai joacă, printre alții, Ana Layevska (“Chemarea inimii”), David Chocarro (“El Recluso”, “Suflet calator”), Ofelia Medina (“Columbiana”) și Flavio Medina (“El Recluso”, “Narcos”).

Pe micile noastre ecrane Maite a apărut în telenovele de succes precum “Rebelde”, “Triumful dragostei”, “Singură pe lume” și “Tată de-a gata”.

Vedeți aici trailer-ul noului serial al lui Maite, “Triada”:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton