Homepage  / Vedete / Vedete străine

Maite Perroni ia o pauză de la telenovele

Maite Perroni ia o pauză de la telenovele

de Redactia Tvmania

După ce a terminat filmările la „Antes muerta que Lichita”, în luna decembrie, Maite s-a hotărât să ia o pauză de la telenovele, probabil şi din cauza faptului că acest proiect nu a avut succesul scontat, spun gurile rele. Motivul oficial este însă cariera ei muzicală, pe care vrea să se focuseze în următoarele luni.

maite 2016

„Anul acesta voi trage tare pentru muzică, aşa că în 2016 voi sta departe de platourile de filmare ale televiziunii”, a spus Maite, citată de tvynovelas.com. Artista în vârstă de 32 de ani a intrat deja în studio ca să înregistreze piesele de pe noul ei album. Cel de debut, „Eclipse de Luna”, lansat în 2013, a avut mare succes în America Latină.

Pe noul ei material, fosta membră a trupei RBD va avea piese cu ritmuri diferite, majoritatea latino. Cel care o ajută să le producă este chiar iubitul ei, Koko Stambuk, cu care are o relaţie de trei ani.

La începutul acestui an, Maite a fost inclusă pe lista celor mai frumoase 100 chipuri din lume din 2015 alcătuită de criticul britanic de film T.C. Candler.

Telenovela lui Maite, „Antes muerta que Lichita”, se va termina în Mexic în luna februarie. Pe micile ecrane de la noi aţi văzut-o anul trecut, la Acasă, în „La Gata”, alături de Daniel Arenas.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton