Homepage  / Articole

Maite Perroni a trecut printr-o perioadă grea

Maite Perroni a trecut printr-o perioadă grea

de Redactia Tvmania

Protagonista telenovelei “Iubire cu suflet rebel”, difuzată în reluare de Acasă, a fost un adevărat sprijin pentru mama ei care a învins cancerul la sân.

Până acum, anul 2011 a fost plin de veşti bune pentru fosta membră a trupei RBD, Maite Perroni (28 de ani). Ea se bucură în continuare de relaţia pe care o are cu Mane de la Parra, iar telenovela în care a jucat din nou alături de William Levy, “El triunfo del amor”, a avut mare succes în Mexic.

Cu siguranţă însă momentul când Maite s-a simţit cu adevărat fericită a fost când doctorii i-au spus că mama ei, Maite Beorlegui, şi-a revenit după operaţia de cancer la sân, pe care a suferit-o anul trecut.

“În aprilie, mama a aflat că nivelul tumorii a scăzut de la 5 la 2. În acel moment, amândouă am plâns şi ne- am îmbrăţişat în cabinetul doctorului”, a povestit recent artista celor de la “People en Español”.

Maite a mai declarat că intenţionează să ia o pauză scurtă de la telenovele şi a negat din nou faptul că ar fi avut vreodată vreo aventură cu William Levy. “Sunt îndrăgostită şi fericită”, a spus ea, însă nu de vreun coleg de platouri, ci de cântăreţtul Mane de la Parra.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton