Homepage  / Filme Online

Maite Perroni, protagonista filmului „La octava cláusula”, de pe Amazon Prime Video. Regizor este chiar fostul ei iubit

Maite Perroni, protagonista filmului „La octava cláusula", de pe Amazon Prime Video. Regizor este chiar fostul ei iubit
4

de Roxana Mirea,

Maite Perroni este protagonista unui nou thriller erotic, „La octava cláusula"/  „The Deal”, disponibil pe Amazon Prime Video. Actrița joacă alături de Óscar Jaenada, dar din distribuție face parte și Christian Meier, cunoscut la noi pentru rolul din „Doña Bárbara”. Pe de altă parte, interesant este faptul că regizorul filmului este chiar Koko Stambuk, fostul iubit al lui Maite Perroni.

Maite Perroni, protagonista filmului „La octava cláusula”

„La octava cláusula”/  „The Deal” este noul thriller erotic în care joacă Maite Perroni și Óscar Jaenada. În acest film, Maite o interpretează pe Cat, care trebuie să semneze un contract pentru a se despărți de soțul ei, Borja, interpretat de Óscar Jaenada.

Maite Perroni nu doar că joacă, dar și produce acest film. Pe de altă parte, regizorul este chiar fostul ei iubit Koko Stambuk. Cei doi au fost împreună din 2013 până în 2020. „A fost dificil și, în același timp, a fost sănătos, a fost eliberator, deși sună ciudat, deoarece eram deja în diferite etape ale vieții și ne îndreptam spre locuri diferite” a spus Maite Perroni, anul trecut, despre despărțirea de Koko. Acum, actrița are o relație cu Andrés Tovar.

„La octava cláusula” este disponibil pe Amazon Prime Video și a avut premiera pe 29 aprilie 2022. În plus, Maite Perroni ne-a arătat deja că rolurile în thrillere, care îmbină suspansul cu erotismul și senzualitatea, i se potrivesc perfect. Un exemplu în acest sens este serialul „Oscuro deseo”, de pe Netflix, care a avut un succes răsunător. „La octava cláusula” continuă pe aceeași linie.

Nimeni nu este cine pare a fi cu adevărat„, a spus ea despre personajul ei, într-un interviu pentru Dallas News. Despre colaborarea cu Óscar Jaenada, care a jucat și în „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”,  a spus că „a fost un cadou uriaș”. „Îl admir foarte mult de mulți ani”, a spus ea, potrivit El Comercio.

Despre ce este vorba în „La octava cláusula”

Filmul „La octava cláusula” prezintă viața lui Cat și a lui Borja, doi soți care au o relație aparent solidă și o afacere foarte bună care îi unește. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă de obicei în multe relații de lungă durată, rutina se întoarce împotriva lor și încep să aibă relații extraconjugale.

Situația se înrăutățește atunci când Borja află cu cine îl înșală soția sa și va lua o decizie radicală de a pune capăt căsniciei lor pentru ca el să ajungă să aibă mai multă putere în compania pe care a fondat-o împreună cu Cat.

În timp ce încearcă să își rezolve divorțul, apar personaje care vor pune în pericol planurile lui Borja de a pune capăt căsniciei sale și de a prelua compania. Toate acestea, în timp ce pe ecran sunt prezentate mai multe scene erotice și tensionate.

Ce rol are Christian Meier în „La octava cláusula”

Actorul Christian Meier joacă și el în acest film. El îl interpretează pe avocatul și bunul prieten al cuplului Cat și Borja. Meier îl interpretează pe Alfredo, care va avea un rol cheie în a face ca acordul de separare să funcționeze sau să eșueze. Ca prieten apropiat al cuplului și al tatălui lui Cat, el se află la răscruce de drumuri, deoarece va trebui să decidă între a-l susține pe Borja sau pe Cat.

Premios Juventud 2013 FLIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Potrivit lui Maite Perroni, filmul a fost filmat în mijlocul pandemiei din 2020 și a fost cu siguranță o mare provocare pentru întreaga distribuție și echipă.

Una dintre fețele noi din filmul „La octava cláusula” este Manuel Vega, cunoscut în Spania sub numele de Manu Vega și care îl interpretează pe amantul lui Cat în film.

Acest tânăr actor a lucrat ca model în Barcelona și Madrid timp de mai mulți ani. În plus, a mai avut roluri în seriale spaniole, dar aceasta este prima sa ficțiune mexicană.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton