Homepage  / Vedete străine

Maite Perroni se pregătește să devină mamă. Cum a fost la petrecerea organizată pentru fetița ei

Maite Perroni se pregătește să devină mamă. Cum a fost la petrecerea organizată pentru fetița ei
8

de Anda Dincă,

Actrița mexicană Maite Perroni, fosta memebră a trupei Rebelde, numără zilele până când își va strânge în brațe primul ei copil, o fetiță, iar la sfârșitul lunii martie ea a avut parte de un baby-shower ca la carte, cu flori, baloane colorate și cadouri pentru bebeluș. Evenimentul a fost organizat de prezentatoarea Rocio Sazuara, iar alături i-au fost alături toți prietenii apropiați și membrii familiei.

“Sărbătorind venirea unei noi vieți, să aibă parte de sănătate și de multe binecuvântări”, a scris Rocio pe Instagram în dreptul unei poze cu Maite și cu soțul ei, producătorul Andrés Tovar (40 de ani). Actrița a reacționat imediat la urări: „Îți mulțumesc că ai organizat acest baby shower pentru Andrés, pentru mine și pentru copilul nostru”.

Deși a declarat că va sta o perioadă departe de platourile de filmare, Maite Perroni (care pe 9 martie a împlinit 40 de ani) nu va renunța însă la cariera muzicală. La scurt timp după ce va naște, pe 25 august, ea va pleca într-un turneu de revenire a trupei RBD, alături de Dulce Maria, Anahi, Christian Chávez și Christopher von Uckermann (fără Alfonso Herrera). Aceștia vor avea concerte în mai multe țări din America de Sud și America de Nord, precum Columbia, Mexic, Brazilia și Statele Unite.

maite-baby-showerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

O vedeți în prezent la Netflix și la Prime Video

Pe 22 februarie la Netflix a avut premiera cel mai recent proiect al lui Maite, serialul “Triptych” / “Trei vieți”, în care joacă triplu rol. Unul dintre personajele sale este Becca, un expert în criminalistică, care, atunci când investighează o crimă, își dă seama că victima arată exact ca ea. Din acest moment, ea face o obsesie din aflarea adevărului despre trecutul ei, încercând să pună cap la cap secrete despre adevărații săi părinții. În această producție dramatică cu accente thriller mai apar, printre alții, Ana Layevska (“Chemarea inimii”), David Chocarro (“El Recluso”, “Suflet calator”), Ofelia Medina (“Columbiana”) și Flavio Medina (“El Recluso”, “Narcos”).

La Prime Video Maite poate fi văzută în filmul lansat anul trecut, “The Deal”/ “La octava clausula”. În această peliculă Maite intră în pielea lui Cat. La prima vedere, ea și sotul ei, Borja (Óscar Jaenada), sunt un cuplul perfect, dar, cei doi își ascund unul altuia secrete, minciuni și infidelități. Adevărul va ieși la iveală în noaptea în care cei doi soți primesc un vizitator neașteptat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton