Homepage  / Vedete străine

Maite Perroni și Andrés Tovar s-au căsătorit! Actrița a îmbrăcat 4 rochii de mireasă

Maite Perroni și Andrés Tovar s-au căsătorit! Actrița a îmbrăcat 4 rochii de mireasă

de Roxana Mirea,

Maite Perroni s-a căsătorit cu Andrés Tovar, sâmbătă, 8 octombrie, în Mexic! Cei doi și-au jurat iubire veșnică îtr-o ceremonie restrânsă, având aproape familia și prietenii apropiați. Pe de altă parte, Maite Perroni a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă, dar și foarte sexy.

Maite Perroni s-a căsătorit cu Andrés Tovar

La doar o lună după ce și-au anunțat logodna, Maite Perroni și Andrés Tovar s-au căsătorit. Actrița a fost cea care a confirmat fericita veste printr-o imagine romantică din ziua nunții sale, pe care a publicat-o alături de un mesaj emoționant.

Am reușit! Facem primii pași în viața pe care vrem să o construim împreună. Înconjurați de familia noastră și de mâna lui Dumnezeu, astăzi primim o binecuvântare. Fericiți că putem face pași care să ne consolideze drumul prin acest plan în care am reușit să coincidem și pe care destinul ni l-a dat”, a scris Maite Perroni, în dreptul unei imagini în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, alături de soțul ei, Andrés Tovar.

Cei doi și-au jurat iubire veșnică sâmbătă, 8 octombrie, în cadrul unei ceremonii private în Valle de Bravo, Mexic.

Maite Perroni a optat pentru o rochie de mireasă care a îmbinat o croială clasică cu accente mai contemporane. Actrița în vârstă de 39 de ani a purtat o rochie cu mâneci lungi, împodobită cu pietre și broderii în partea de sus. Maite și-a asortat rochia cu o fustă lungă din tul, crăpată pe un picior. De asemenea, a purtat un voal de mireasă lung.

Deși aceasta a fost singura imagine pe care a împărtășit-o până acum, invitații și participanții la petrecere au postat și alte momente emoționante de la nuntă. Printre acestea, discursul lui Andrés și al lui Maite către cei prezenți după ce au devenit soț și soție. „Este o zi plină de emoții și de experiențe care ne-au permis să formăm acest drum și această poveste”, a spus cântăreața, vizibil emoționată.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton