Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Majda Aboulumosha a revenit la „Vorbește lumea”. Ce rubrică a primit în emisiunea de la Pro TV

Majda Aboulumosha a revenit la „Vorbește lumea”. Ce rubrică a primit în emisiunea de la Pro TV
11

de Andra Stana,

Majda Aboulumosha este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. Până de curând, ea a prezentat „Vorbește lumea”, alături de Emily Burghelea și Cosmina Păsărin. Apoi, în locul celor trei au venit Shurubel, Bogdan Ciudoiu și Lili Sandu. Dar Majda rămâne în echipa emisiunii: a primit o rubrică nouă. Iată despre ce este vorba.

Majda Aboulumosha, din nou la „Vorbește lumea”

Majda Aboulumosha le-a făcut o surpriză fanilor ei: a anunțat că se întoarce la „Vorbește lumea”. Ea va apărea în emisiunea de la Pro TV în fiecare luni și miercuri. Potrivit ego.ro, Majda o să propună rețete delicioase și o să gătească preparate inedite.

“Întotdeauna am spus că drumul te duce acolo unde e nevoie de tine. În cazul meu așa a fost… și mereu am îmbrățișat lucrurile care s-au întâmplat în viața mea atât timp cât mă definesc și pot să inspir. Aici simt că pot să fac asta.

La rubrică mă voi distra, voi găti și le voi reaminti femeilor de acasă să nu uite niciodată de ele și că mâinile lor sunt magice, iar prin preparetele lor bucură întreaga familie.

Nu-mi doresc să fiu luată ca un om cu experiență în bucătărie pentru că nu este așa, îmi doresc să fiu văzută ca un om care pune pasiune în ceea ce face. Sper din suflet să se bucure de prezența mea și să învățăm împreună.

Spun împreună pentru că ei vor fi parte din poveste întotdeauna, alături de invitați, care vor veni și ei să gătească.”, a declarat Majda Aboulumosha, pentru cei de la Ego.ro, după ce a anunțat că revine la Vorbește lumea.

Majda Aboulumosha a revenit la „Vorbește lumea”. Ce rubrică a primit în emisiunea de la Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Majda Aboulumosha: „M-am apropiat de echipă”

Într-un mesaj pe Instagram, Majda Aboulumosha le-a cerut fanilor ei să îi dea idei de rețete.

@vorbeste_lumea_oficial este un proiect in care am pus mult suflet, m-am.apropiat de echipa si de tot ce se intampla acolo, așa ca o sa ne vedem de maine, in fiecare luni si miercuri, ca sa va aduc retete delicioase, sa gatim impreuna, sa povestim si sa interactionam.

O sa-mi doresc tare mult sa-mi spuneti ce v-ar placea sa gatesc, cu cine si tot ce va doriti sa vedeti. In rest, sa fie veselie, sa fie cu iubire si cu aroma fina in farfurie”, a scris Majda, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton