Homepage  / Vedete româneşti

Majda Aboulumosha, despre filmările emisiunii „Femeia alege” din Istanbul: “Știu destul de bine limba turcă”

Majda Aboulumosha, despre filmările emisiunii „Femeia alege” din Istanbul: “Știu destul de bine limba turcă”
14

de Cătălina Matei,

O prezență exotică pe micile ecrane, Majda Aboulumosha este gazda noului show de dating de la PRO 2, “Femeia alege”. Filmările au loc în Istanbul, iar Majda s-a integrat perfect pe set, mai ales că vorbește și limba turcă.


Care a fost prima ta curiozitate legată de noua emisiune pe care o prezinți la PRO 2, “Femeia alege”?

Evident mi-am dorit să înțeleg cât mai bine formatul, să știu care va fi rolul meu și să analizez dacă mă regăsesc și dacă simt că mi se potrivește.

Odată ce am aflat ce presupune și am înțeles că voi avea ocazia să fiu alături de 5 femei puternice în experiența lor de găsire a iubirii, am știut că este un proiect din care vreau să fac parte. Deși am mai spus, să știi că m-am ținut de cuvânt: nu le-am cunoscut pe fete până la momentul în care am început să filmăm.

“Știu destul de bine limba turcă”

Filmările au loc în Istanbul. Cât de mult a contat faptul că ai locuit câțiva ani în Turcia ca să accepți acest contract?

Cu siguranță faptul că știu foarte bine Turcia și orașul Istanbul a fost un factor pe care l-am avut în vedere, dar nu a fost unul esențial. Pentru mine este mai important să mă regăsesc în ceea ce fac, să îmi aducă zâmbetul pe buze și să știu că îmi oferă motivația de a lucra cu același drag, zi de zi.


Vorbești limba turcă?

Da, știu destul de bine limba turcă. Și să știi că este un avantaj că uneori mai pot vorbi chiar și pe set. Evident că nu o știu la perfecție, dar mă descurc destul de bine.


Ce ai avut grijă să iei în bagajul tău înainte de a pleca spre Istanbul?

Nu sunt genul de persoană care să pună preț pe obiecte, așa că nu am avut un lucru anume pe care simțeam nevoia să-l am. Cu toate acestea, atenția mea era să am lucrurile necesare pentru filmări: de la haine, la produse cosmetice sau bijuterii. În rest, mai important este să am telefonul la mine să pot vorbi cu fiica mea, să mă știe aproape, chiar dacă suntem la distanță pentru o perioadă de timp.


Emisiunea se difuzează zilnic. Ce cuprinde orarul tău zilnic? Și cum susții ritmul?

Așa este, emisiunea este zi de zi pe PRO 2, de trei ori pe zi, iar asta mă face foarte fericită. Deoarece în acest mod, cei de acasă pot să vadă cât mai mult din ceea ce se întâmplă aici.


Programul meu este unul destul de încărcat acum, mai ales că suntem la început de filmări și trebuie să intrăm un ritm.

În fiecare zi, iau micul dejun, vorbesc cu fiica mea, discut cu echipa de producție despre ceea ce urmează să filmăm și despre ceea ce trebuie să pregătesc, iar apoi mă îndrept către locația de filmare.

Timpul mi-l petrec mult pe set, fie că sunt la cadru, fie că mai avem anumite discuții sau ne uităm pe ceea ce fac concurenții. Îmi place să fiu mereu la curent cu tot ce se întâmplă, astfel încât să pot oferi informații complete celor de acasă și să îi pot cunoaște cât mai bine pe cei cu care interacționez.


Cum sunt concurentele? Dar domnii pe care ele trebuie să-i aleagă?

Sunt cinci femei care știu ce vor, care au construit o carieră și care au muncit mult pentru a reuși în viață.

Sunt niște persoane care nu au alocat niciodată timp real pentru a investi și în viața lor personală sau care au avut parte de anumite dezamăgiri care le-au făcut să se concentreze pe altceva.

Cât să ți spun câte ceva despre fiecare: Oana m-a surprins cu faptul că și-a transformat pasiunea pentru beauty într-o afacere personală, reușind să creeze un produs de păr 100% al ei.

Carmen, are o carieră incredibilă și totuși toată viața a făcut sport și a avut grijă de aspectul ei, niciodată nu s-a neglijat.

Romanița are o voce frumoasă, o fetiță superbă și o relație foarte bună cu fostul soț, totuși știe că e momentul să meargă mai departe.

Cristina a studiat mult pentru a ajunge unde este și nu vrea să se oprească pentru a reuși în domeniul actoriei.

Iar Ruxandra transmite foarte mult prin emoția și sensibilitatea ei, are și ea o voce superbă și vrea să aibă o carieră în domeniu. Eu v-am spus că sunt minunate toate.

Dar nici băieții nu sunt de ignorat! Fiecare dintre cei 5 aduce ceva în plus – pasiune pentru gătit, pentru sporturi extreme, pentru modelling, pentru dans sau actorie! Să vedem cine le va atrage atenția fetelor.

Convorbiri zilnice la telefon cu fetița ei

Din experiența relațiilor pe care le-ai avut până acum, cât de mult alege femeia într-o poveste de dragoste?

Într-o relație, fiecare dintre parteneri trebuie să aleagă, asta e clar. Dar femeia trebuie să aleagă mereu atunci când este nefericită, când simte că nu mai poate crește sau că nu mai este lăsată. Femeia poate alege mult dacă știe ce vrea și dacă are încredere în ea. Și asta o să vedeți și în emisiunea noastră.


Care au fost cele mai grele alegeri pe care tu le-ai făcut din dragoste?

Dacă vorbim despre dragoste și alegeri grele în aceeași propoziție înseamnă că ceva nu mai merge bine. O relație fericită nu presupune să renunți la lucruri care te fac fericit, nu înseamnă să fii nevoit să alegi ceva sau să renunți la altceva, deși te afectează.

Sunt om, am făcut alegerile mele și fiecare dintre ele m-a format și ajutat să fiu unde sunt astăzi. Cred că sunt un cumul al tuturor alegerilor, așa că nu le văd ca fiind grele. Poate au fost doar provocări în anumite momente.

Ai fost plecată mai multă vreme din țară pentru un alt proiect. Acum vei petrece 5 luni în Turcia… Cum se împacă fetița ta cu acest lucru? Dar iubitul tău?

Sunt o mamă foarte norocoasă. Fetița mea a știut de la început ce presupune acest proiect și m-a susținut cu totul.

În plus, marele avantaj al acestei plecări este faptul că pot fi în contact cu ea oricând prin telefon. Dacă școala va trece în mediul online, sigur că o voi și aduce cu mine, în Turcia.

Iubitul meu mă susține și înțelege că acest proiect este pe gustul meu și că pot face ceea ce îmi place, așa că nu a fost niciun fel de problemă când l-am acceptat.


Cum arată dieta ta în prezent? Știu că ai avut ceva dificultăți cu greutatea în trecut…

Sunt foarte atentă la ceea mănânc, așa este. Dar asta și pentru că am grijă de sănătatea mea, nu doar de greutate. Așa este, am slăbit aproape 30 de kilograme și am tot avut oscilații, dar am învățat că o dietă echilibrată e cea mai bună, te menține pe timp lung și e sănătoasă.

Eu consum în mare parte fructe și legume, iar aici echipa se poartă foarte frumos cu mine, așa că aceste lucruri nu îmi lipsesc niciodată. Beau foarte multă apă și toată lumea știe că atunci când filmez, am 3 sticluțe după mine. Chiar s-au obișnuit și cei din jur că beau foarte multă apă.

Dintre delicatesele turcești… pe care crezi că nu le vei putea refuza?

Așa cum se știe, eu gătesc mult. Am și o pagină de Instagram pe care postam des, mai ales când eram acasă și aveam timpul necesar. Prin urmare, sunt atentă la ceea ce mănânc și știu să spun ”pas”. Dar vă asigur că sunt muuulte lucruri delicioase pe aici.

Majda-on-set-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton