Homepage  / Vedete româneşti

Majda Aboulumosha, despre motivul plecării de la Pro TV și întreruperea emisiunii „Femeia alege”

Majda Aboulumosha, despre motivul plecării de la Pro TV și întreruperea emisiunii „Femeia alege”
8

de Redactia Tvmania

Majda Aboulumosha a terminat colaborarea cu Pro TV la puțin timp după lansarea emisiunii „Femeia alege” pe care o prezenta. S-a zis că principalul motiv al finalizării acestui proiect, înainte de termen, ar fi fost chiar prezentatoarea TV.

„Mă simt o norocoasă deoarece întotdeauna am lucrat și am avut lângă mine oameni profesioniști care m-au apreciat. La finalul proiectului, feedback-ul pe care l-am primit a fost unul pozitiv.

Nu știu de unde apar aceste «surse», nu contează și nici nu voi comenta astfel de declarații. Așa cum s-a anunțat pe post, proiectul «Femeia alege» s-a încheiat în urmă cu o lună, din cauza restricțiilor impuse de COVID-19.

ocmai ce am terminat de filmat PROTEVELIONUL, o ediție specială pregătită de PRO TV și invit toți oamenii să urmărească în noaptea dintre ani, deoarece cu siguranță se vor bucura de momentele ce vor exista.

Poziția mea rămâne cea pe care o știți dintotdeauna, muncesc și pun pasiune în tot. Vă doresc să rămâneți iubiți și să aveți curajul să dați mai departe iubirea. Mulțumesc!”, a spus Majda pentru cancan.ro.

„Femeia alege” s-a terminat. Majda Aboulumosha a anunțat câștigătoarea show-ului. „A fost o aventură plină de adrenalină” (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton