Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Majda, primele declarații după eliminarea de la „Survivor România”

Majda, primele declarații după eliminarea de la „Survivor România”

de Redactia Tvmania

Nominalizarea sa a fost una neașteptată și făcută în ultimul moment de Jador, favoritul publicului din săptămâna care tocmai s-a încheiat. Jador a susținut că o nominalizează pe colega sa, din cauză că, celelalte două concurente nominalizate Roxana Nemeș și , au rezultate mai bune pe traseu. 

Cu lacrimi în ochi, Majda și-a luat la revedere de la competiție și de la colegii săi, iar la scurt timp, după ce a intrat în posesia telefonului său a scris și câteva rânduri celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Faimoasa a spus că se declară o supraviețuitoare după experiența show-ului „Survivor România”. 

 

„Supravietuitoare! ❤️

Am parasit competia @survivorromania.oficial cu zambet si fericire ca ma voi intoarce acasa si nu pot sa spun decat ca va multumesc din suflet!

Sunt un om castigat! ❤️

@survivorromania.oficial este cea mai grea competitie care iti ofera o experienta de neuitat. Daca ar fi sa repet din nou tot ce-am trait as spune un mare DA!

Am prins serpii cu mana, am dormit cu sobolanii, mi-am aruncat soparle de pe fata, am facut foamea si am dormit in ploaie, am ramas cu semne pe mine pentru toata viata, scandura mi-a fost pat timp de 2 luni, nimic din cele enumerate mai sus nu ma faceau sa ma opresc, singurul gand care imi taia res spiratia era dorul de Jacqueline, dorul de familie, dar mi-am dorit sa lupt pana la capat, alaturi de colegii mei si sa daruiesc tot.

Sunt impacata si fericita ca ma voi intoarce in scurt timp acasa.
Sunt linistita ca am fost acolo atat cat a fost nevoie de mine si ca am reusit sa aduc zambete pe fata si un strop de iubire in sufletele lor.

Am luptat si mereu voi lupta 🙏🏾

Va multumesc din suflet pentru fiecare vot si pentru fiecare sustinere! #panalacapat

„Joaca jocul si nu lasa jocul sa te joace” e posibil sa te transforme si sa scoata ce e urat , in lume e nevoie de bunatate ca sa fie totul mai usor de dus”, a scris Majda. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton