Homepage  / HBO

Mama dragonilor și scriitorul R.R. Martin au confirmat: Jon Snow („Urzeala tronurilor”) învie a doua oară!

Mama dragonilor și scriitorul R.R. Martin au confirmat: Jon Snow („Urzeala tronurilor”) învie a doua oară!

de Vasilica Rogozanu,

După ce a mai înviat o dată, la începutul sezonului șase din „Urzeala tronurilor” (în sezonul 5 fusese înjunghiat de confrații din Rondul de Noapte), Jon Snow mai are o șansă: personajul va ajunge din nou pe micile ecrane!

Zilele trecute a venit, în sfârșit, o veste pe care nu o mai aștepta nimeni de la HBO: un nou spin-off al „Urzelii tronurilor” ar fi primit undă verde, urmând să îl aibă ca protagonist pe, poate, cel mai iubit personaj al celebrului serial, Jon Snow!

Jon Snow și Daenerys Targaryen

După zeci de milioane de dolari aruncate pe tot felul de proiecte amplasate în trecutul Westeros-ului, celor de la HBO le-a venit mintea la cap și s-au întors la origini, adică să facă seriale conexe despre personaje din „Urzeala…”, a căror soartă a fost expediată în fugă în ultimele episoade. Ce s-a întâmplat cu Jon Snow? Dar cu Tyrion Lannister? Care e soarta lupilor albi?, de exemplu.

Daenerys confirmă, dar nu se întoarce

Până una, alta, HBO a decis să se ocupe mai întâi de Jon Snow, iar vestea – neconfirmată încă oficial – a fost recent confirmată de două nume grele: Emilia Clarke și scriitorul George R. R. Martin..

Într-un interviu acordat BBC, Emilia Clarke, fosta Daenerys Targaryen/Mama dragonilor a confirmat că Kit Harington va îmbrăca din nou mantia lui Jon Snow într-un spin-off centrat pe bastardul Snow.

„Mi-a spus despre asta. Și știu că există (un spin off, n.r.)”, a declarat Clarke la BBC. „Se face”, a continuat actrița care a mai precizat că a fost ideea lui Kit Harington, așa că, desigur, el va fi în proiect.

Întrebată dacă și ea va apărea în noul serial, Emilia Clarke a răspuns râzând: „Nu, cred că eu am terminat!”. De altfel, la finalul serialului original (dar nu și al cărților, care încă trebuie să apară!), Jon Snow și Daenerys, iubiți la acel moment, descoperă că el este adevăratul moștenitor al Tronului de Fier. El o înjungie pe Mama dragonilor, care pare că își pierde mințile, și pleacă apoi dincolo de Zid.

Scriitorul R.R. Martin a confirmat noul serial cu Jon Snow

La rândul său, scriitorul R.R. Martin, care a scris seria „Cântec de gheață și foc”, din care a fost inspirat serialul HBO, a confirmat și el, pe blogul lui, că există „un serial despre Jon Snow în lucru” și că ideea i-a aparținut lui Kit Harington.

Kit Harington, în depresie după finalul din 2019

Serialul „Urzeala tronurilor”, unul dintre cele mai mari succese HBO din toate timpurile, a fost lansat în 2011 și s-a încheiat în 2019, după opt sezoane.

La finalul lui, actorul britanic Kit Harrington, care și-a petrecut (aproape în întregime) opt ani interpretându-l pe Jon Snow, s-a internat într-un centru de reabilitare de lux pentru aproape o lună, pentru a se pune pe picioare și a combate stresul provocat de serial, după ce „tratamentul” cu alcool nu a dat roade, anunța Page Six.

„Harington a fost foarte afectat de finalul serialului «Urzeala tronurilor»”, scria presa la acel moment.

Jon Snow
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton