Homepage  / Vedete străine

Mama lui Dwayne Johnson a suferit un accident grav de mașină. Anunțul făcut de celebrul actor

Mama lui Dwayne Johnson a suferit un accident grav de mașină. Anunțul făcut de celebrul actor
6

de Roxana Mirea,

Mama lui Dwayne Johnson a suferit un accident de mașină. Celebrul actor a împărtășit tragica veste pe Instagram, acolo unde a publicat o imagine cu o mașină roșie distrusă. Starul din „Black Adam” a mai dezvăluit și care este starea mamei sale în acest moment.

Mama lui Dwayne Johnson a suferit un accident de mașină

Dwayne Johnson este recunoscător divinității după ce mama sa a supraviețuit unui accident de mașină. Actorul în vârstă de 50 de ani a distribuit joi o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare o mașină roșie distrusă. Dwayne Johnson a precizat că mama sa, Ata Johnson, în vârstă de 74 de ani, se afla în vehicul.

Îngerii au vegheat asupra mamei mele, care a avut un accident de mașină aseară târziu”, a scris Johnson în dreptul imaginii. „Ea va supraviețui și va continua să fie evaluată de către medici.”

El a adăugat câteva cuvinte despre cât de puternică este mama lui. „Această femeie a supraviețuit unui cancer pulmonar, unei căsnicii dificile, unei coliziuni frontale cu un șofer beat și unei tentative de sinucidere. Este o supraviețuitoare, în moduri care fac ca îngerii și miracolele să devină reale.”

Dwayne Johnson nu a oferit detalii specifice despre accident, dar a autorităților. „Mulțumesc Departamentului de Poliție din Los Angeles și Departamentul de pompieri din Los Angeles pentru că au fost atât de grijulii și concentrați”, a scris el. „Mulțumesc că ați rămas la telefon și că ați vorbit cu mine despre tot.”

Mi-a mai rămas un părinte, așa că dacă mai aveți mamă și tată, asigurați-vă că îi îmbrățișați tare, pentru că nu se știe niciodată când veți primi acel telefon la 3 dimineața pe care nimeni nu vrea să îl primească niciodată”, a concluzionat actorul din „Black Adam”.

Ich bin immer fuer dich da! Dwayne „The Rock” Johnson holt seine verletzte Mutter nach dem Autounfall aus dem Krankenhaus ab // I am always there for you! Dwayne „The Rock” Johnson picks up his mom from the hospital after the car accidentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Dwayne Johnson, mesaj emoționant despre mama lui

Anterior, Johnson a vorbit despre puterea mamei sale și de-a lungul anilor, a împărtășit sentimentele pe care le are față de ea. În cinstea celei de-a 72-a aniversări a ei, în octombrie 2020, el a sărbătorit-o pe „Mama Rock” cu o postare emoționantă pe Instagram.

„Mergem pe acest drum imprevizibil al vieții și nu știm niciodată ce ne așteaptă după colț – așa că facem tot posibilul să tratăm fiecare zi ca pe ceea ce este – o adevărată binecuvântare”, a scris el. „Și nimeni nu întruchipează această filozofie mai mult decât mama mea. Este o supraviețuitoare, așa că, în fiecare zi, își trăiește viața la maxim și este un far strălucitor de dragoste, bucurie și bunătate.”

Tatăl lui Johnson, luptătorul profesionist Rocky Johnson, a murit în 2020, la vârsta de 75 de ani, din cauza unei embolii pulmonare.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton