Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mama lui Meghan Markle a sosit în Londra pentru nașterea bebelușului regal

Mama lui Meghan Markle a sosit în Londra pentru nașterea bebelușului regal

de Redactia Tvmania

Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în curând, iar zilele trecute Doria Ragland, mama Ducesei de Sussex, a sosit în Londra pentru a fi alături de fiica ei. Sosirea Doriei Ragland a coincis cu o zi importantă pentru familia regală britanică: aniversarea Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit 93 de ani.

 
Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat recent la Frogmore Cottage, locul în care intenționează să își crească copilul. Chiar dacă această mutarea a fost destul de solicitantă pentru Meghan, ea fiind în al treilea semestru de sarcină, o sursă a precizat pentru ET că „Meghan se bucură din plin de aceste momente, de sarcină și abia așteaptă nașterea copilului”.

„Este un moment atât de fericit și interesant pentru Meghan”, a precizat sursa. „Ea radiază de fericire și se bucură de fiecare zi. Abia așteaptă să devină mamă”.

Deși nașterea copilului ar putea avea loc în orice moment, Meghan Markle a decis să nu urmeze exemplul dat de Kate Middleton și Prințesa Diana după nașterea copiilor, lucru confirmat chiar de Palatul Buckingham. Meghan Markle și Prințul Harry nu vor anunța momentul în care se va naște copilul lor, ci vor da publicității ulterior imagini cu copilul.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru toată bunăvoința pe care au primit-o de la oamenii din Regatul Unit și din întreaga lume pe măsură ce se pregătesc de venirea pe lume a copilului lor. Ei au luat decizia personală de a păstra private planurile cu privire la nașterea copilului lor. Ducele și Ducesa așteaptă cu nerăbdare să împărtășească minunata veste cu toată lumea după ce au avut oportunitatea de a sărbători în privat ca o familie nouă”, se arată în declarația oficială a familiei regale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton