Homepage  / Vedete străine

Mama lui Piqué, gest violent față de Shakira. Imaginile au devenit virale

Mama lui Piqué, gest violent față de Shakira. Imaginile au devenit virale
8

de Roxana Mirea,

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Piqué i-a pus în centrul atenției nu doar pe cântăreață și pe fotbalist, ci și pe familiile lor. În ultimele zile, a devenit virală o înregistrare în care Shakira apare alături de fosta ei soacră, Montserrat Bernabeu, și care a atras atenția tuturor. În imagini, se vede cum mama lui Piqué devine agresivă cu Shakira.

Shakira, agresată de mama lui Gerard Piqué

Controversa dintre Shakira și Gerard Piqué este departe de a se fi încheiat, iar situații din trecut continuă să iasă la iveală despre relația fostului cuplu, dar și despre relația artistei cu socrii ei.

Într-un clip care circulă pe rețelele sociale și care durează câteva secunde, Shakira și fosta ei soacră, Montserrat Bernabeu, sunt văzute în mijlocul unei conversații intense. Artista este cu spatele la tatăl copiilor ei și la Montserrat, care se afla în fața camerei de filmat, aparent fără să știe că este filmată.

shakiraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La un moment dat, fosta soacră o apucă pe Shakira de față și, vizibil supărată, o ține de falcă și îi face semn cu degetul să își țină gura. Videoclipul a fost înregistrat în 2016, însă acum a devenit viral pe rețelele sociale, potrivit hola.com.

Despărțirea dintre vedeta pop columbiană și Piqué a fost anunțată în iunie 2022. Cei doi și-au spus „Adio” după 11 ani de relație. De curând, Shakira a lansat piesa „BZRP Music Session #53”, în care aruncă mesaje acide către fostul iubit și noua lui iubită de 23 de ani, Clara Chia Marti.

Pique se laudă cu noua iubită pe Instagram

Fostul fotbalist a decis că e momentul să o prezinte lumii întregi pe Clara Chia Marti. Astfel, fostul Shakirei și-a etalat noua iubită pe Instagram, unde are peste 22 de milioane de fani.

În fotografie, Piqué și tânăra studentă de la Relații Publice – a căror poveste de dragoste se presupune că a început în timp ce sportivul era încă împreună cu Shakira – se îmbrățișează în timp ce se află pe terasa unui restaurant.

În prima lor imagine împreună publicată de Pique, cei doi și-au asortat ținutele complet negre. În fotografia postată online pe contul de Instagram al fostului fotbalist, cei doi sunt relaxați, dar doar Clara Chia zâmbește.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton