Homepage  / Recomandări

Recomandarea TVmania pentru seara de sâmbătă, 3 martie: „Mamma Mia”

Recomandarea TVmania pentru seara de sâmbătă, 3 martie: „Mamma Mia”

de Redactia Tvmania

Post TV: Antena 1 Data și ora difuzării: Sâmbătă, 3 martie 2018, ora 23.30 Titlu original: „Mamma mia!” Gen: Muzical, coprod., 2008 Regia: Phyllida Lloyd Distribuție: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Amanda Seyfried Donna (Meryl Streep, nominalizată pentru acest rol la Globurile de Aur și la Grammy) este o femeie independentă care a crescut-o singură pe fiica ei, Sophie (Amanda Seyfried), în timp ce a condus un mic hotel de pe o insulă grecească. Se întâmplă că, până la nunta fiicei au mai rămas doar câteva zile, iar Donna trebuie să se obișnuiască cu gândul dulce-amărui că puiul ei și-a luat zborul.

Prietenele de o viață ale mamei, Rosie (Julie Walters) și Tanya (Christine Baranski) vor fi și ele prezente la nuntă. Tânăra își dorește să fie condusă la altar de tatăl său. Numai că Donna nu i-a spus niciodată cine este acesta, iar jurnalul mamei sale din tinerețe o conduce către trei potențiali candidați (Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgard). Astfel, personaje-cheie din trecutul Donnei revin neașteptat în viața ei, iar ea va simți pe pielea sa că nu este niciodată prea târziu pentru iubire.

Această poveste are o coloană sonoră pe care o veți recunoaște imediat – este vorba despre cele mai cunoscute melodii ale trupei ABBA.

Trailer:

CITEȘTE ȘI:

V-a plăcut „Mamma Mia!”? În 2018, o să vedem continuarea!

https://www.youtube.com/watch?v=jZik7Mkn4Xk

Trailer: Meryl Streep cântă din nou

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton