Homepage  / Televiziune

„Mâncare pe care”, 12 – 16 septembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Sunt flămând după această cină!”

„Mâncare pe care”, 12 - 16 septembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Sunt flămând după această cină!”

de Roxana Mirea,

Astăzi, 12 septembrie, începe o nouă cursă către premiul de 5.000 de lei la „Mâncare pe care”! Show-ul în care cinci bucătari amatori încearcă să impresioneze oameni pe care nu îi cunosc prin intermediul unui meniu delicios și a gesturilor ospitaliere revine astăzi de la ora 20:00, Acasă. Iată cine sunt noii concurenți de la „Mâncare pe care”, 12 - 16 septembrie 2022.

Noii concurenți de la „Mâncare pe care”, 12 – 16 septembrie 2022

„Mâncare pe care” revine astăzi de la ora 20:00, Acasă, cu cinci noi concurenți determinați să câștige titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. În această săptămână, Paul Stoicescu, Horațiu Boșca, Elena Nica, Andra Stoica și Anca Moraru vor concura pentru premiul de 5.000 de lei. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei create de gazdă. La finalul săptămânii, vom afla cine a strâns cele mai multe puncte și va câștiga titlul de gazdă perfectă.

Paul Stoicescu este concurentul ce va găzdui prima cină din această săptămână. Bărbatul de 32 de ani își va delecta invitații cu supă cremă de conopidă cu brânză, risotto cu creveți și tort cu cremă de vanilie și fructe.

În ciuda propunerilor de preparate delicioase, gazda o va da în bară: „Eu am citit pe meniu risotto cu creveți. Din cunoștințele mele puține la număr, ăsta nu-mi aduce a risotto!”, va spune interpretul Horațiu Boșca. Acesta va simți nevoia de susținere și va cere părerea celorlalți oaspeți: „Andra, uită-te în ochii mei și spune că e bun!”. La cererea cântărețului, soția kickboxerului Andrei Stoica își va exprima opinia negativă asupra felului principal de mâncare: „Mă așteptam să nu fie extraordinar, dar nu mă așteptam să fie atât de rău!”.

Invitații lui Paul vor părăsi cina înfometați: „Am mâncat pentru că îmi era foame”, „Sunt flămând după această cină!” vor fi câteva dintre obiecțiile acestora. Totuși, gazda serii va fi apreciată pentru buna sa dispoziție: „Paul este un băiat foarte ok, dar bucătăria nu cred că este punctul lui forte”, va declara Andra Stoica.

Unde poți vedea „Mâncare pe care” online

Urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă, pentru a afla cum se vor descurca ceilalți concurenți și cine va fi câștigătorul premiului de săptămâna aceasta.  Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton