Homepage  / Știri / Televiziune

„Mâncare pe care”, 13 iunie 2022. Cină cu peripeții pentru unul dintre noii concurenți din emisiunea de la Acasă

„Mâncare pe care”, 13 iunie 2022. Cină cu peripeții pentru unul dintre noii concurenți din emisiunea de la Acasă
4

de Andra Stana,

O nouă cursă către premiul de 5.000 de lei din cadrul emisiunii „Mâncare pe care” a început luni, 13 iunie, pe Acasă.

Cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 13 iunie 2022

Mâncare pe care a revenit ieri la ora 20:00, Acasă, cu noi concurenți determinați să câștige titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

În această săptămână, Alin Dinică, Mălina Manolache, Simona Trușcă, Sergio Stefano Văduva și Loredana Ciocoi vor concura pentru premiul de 5000 de lei și vor servi o cină cu aperitiv, fel principal și desert. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei create de gazdă, iar la finalul săptămânii, vom afla cine a strâns cele mai multe puncte.

Primul concurent care a găzduit cina în incinta propriei case a fost Alin Dinică, de profesie designer vestimentar. Acesta și-a delectat invitații cu vinete cu sos de iaurt, tahini și rodie, tajine marocane de pui și tort de bezea.

Unul dintre concurenți și-a adus pâinea de-acasă

Pe lângă aceste preparate atent alese, gazda și-a întâmpinat oaspeții cu humus și lipii. Însă unul dintre concurenți nu a vrut să mănânce din pâinea gazdei deoarece… a venit cu ea de acasă.

„Eu mă duc până la mașină să îmi iau pâinea fără gluten. Nu mănânc faină, n-am voie”, a spus Mălina.

Totuși, Alin nu s-a arătat deranjat de cele întâmplate: „Cunosc persoane care nu pot servi anumite preparate. Nu mi se pare nimic ieșit din comun, nu a fost o fază deranjantă faptul că a venit cu pâinea în portbagaj”.

Mancare-pe-careIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Gazda de la „Mâncare pe care”, criticată pentru felul în care a gătit – 13 iunie 2022

Mălina și Simona i-au explorat casa lui Alin și au găsit numeroase piese vestimentare și perechi de pantofi create de el. „Am pus ochii pe o pereche de pantofi, îmi era predestinată”, a declarat Mălina după ce a probat încălțările.

Mai mult decât atât, Alin a primit mai multe complimente pentru creațiile sale decât pentru felurile de mâncare pregătite: „Au un calapod extraordinar”, a spus Mălina impresionată.

Însă farfuriile gazdei nu au fost apreciate: „Vânăta a fost o limbă de cizmă”, a povestit Sergio.

Pentru a afla cum se vor descurca ceilalți concurenți și cine va fi câștigătorul premiului de săptămâna aceasta, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Acasă TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton