Homepage  / Televiziune

„Mâncare pe care”, 19 – 23 decembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „A fost prima oară când am mâncat așa ceva”

„Mâncare pe care”, 19 – 23 decembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „A fost prima oară când am mâncat așa ceva”
4

de Roxana Mirea,

Seria de cine „Mâncare pe care” de săptămâna aceasta, 19 – 23 decembrie 2022, va fi una de gală. Cinci concurenți senzaționali se vor lupta în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, în cinci ediții speciale, dedicate Crăciunului. La sfârșitul săptămânii, cu o zi înainte de Ajun, vom afla cine a strâns cele mai multe puncte și câștigă premiul de 5.000 de lei.

Cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 19 – 23 decembrie 2022

Concurenții de săptămâna aceasta vor purta haine festive, vor pregăti cele mai delicioase preparate de sărbătoare și vor întreține o atmosferă călduroasă și familială. Teodora Mețiu este curajoasa care va găzdui prima cină. Femeia de 41 de ani va încerca să îi impresioneze pe Adriana Iancu, Diana Pârje, Rodica Elena Știrbu și Emanuel Neagu cu un meniu compus din torta efemer, mușchi cu cartofi sărați și mousse de țelină, spirit de ciocolată cu înghețată bourbon vanilla.

Felurile de mâncare vor face furori printre invitații de la cină: „A fost excelent, mi-a plăcut foarte mult, am mâncat tot”, „Mi-a plăcut maxim”, „Mi s-a părut genial. A fost prima oară când am mâncat așa ceva și mi-a plăcut foarte mult” vor fi câteva dintre reacțiile celor patru concurenți.

Plină de emoție, Teodora își va exprima recunoștința față de atmosfera creată împreună cu oaspeții săi: „Pentru mine, nota cea mai mare a fost reprezentată de prezența lor!”.

teodora-metiu-mancare-pe-careIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Unde poți vedea „Mâncare pe care” online

Ce surpriză le va pregăti gazda invitaților săi, dar și cum vor decurge celelalte seri festive, vedem la „Mâncare pe care”, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton