Homepage  / Televiziune

„Mâncare pe care”, 19 – 23 septembrie. Cine sunt noii concurenți. „Acum ce fac? Îmi dau notă mie că am gătit friptura”

„Mâncare pe care”, 19 – 23 septembrie. Cine sunt noii concurenți. „Acum ce fac? Îmi dau notă mie că am gătit friptura”

de Roxana Mirea,

O nouă cursă către titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” din cadrul emisiunii Mâncare pe care începe astăzi, 19 septembrie 2022, de la ora 20:00, Acasă! Cinci concurenți motivați să câștige vor prepara cele mai delicioase feluri de mâncare și vor încerca să fie cât se poate de ospitalieri. Un lucru este cert: la sfârșitul săptămânii vom afla cine este câștigătorul premiului de 5.000 de lei. Iată cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 19 – 23 septembrie.

Cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 19 – 23 septembrie

În această săptămână, 19 – 23 septembrie, „Mâncare pe care” se mută la Constanța, unde lupta se va da între Marc, Eliza, Oana, Mihaela și Ovidiu. Curajosul ce va găzdui prima cină a seriei este Marc Yaccoub. Bărbatul libanez de 40 de ani își va servi oaspeții cu un meniu ce conține elemente gastronomice din țara sa natală: kebab cu lipie și salată Fattoush ca aperitiv, mușchi de vită cu sparanghel și morcov la felul principal și Osmalie, un desert specific bucătăriei libaneze.

Concurentul va fi apreciat pentru abilitățile sale culinare: „Este delicios!”, va remarca Ovidiu. De asemenea, gazda va primi puncte în plus pentru atenția la detalii. Marc va aduce un grătar electric pentru invitații care vor mușchiul de vită mai bine gătit: „Ideea mi s-a părut foarte ingenioasă”, va spune Mihaela. Și Oana va fi încântată de propunerea acestuia: „Am apreciat faptul că am putut să ne gătim noi mușchiul de vită cât de bine am vrut”.

Totuși, gestul bărbatului va isca și nemulțumiri în rândul concurenților: „Acum ce fac? Îmi dau notă mie că am gătit friptura de vită?”, va declara Eliza, care îl va taxa aspru la jurizare.

Cina se va încheia cu o surpriză ce îi va mișca pe concurenți: „Ne-am emoționat cu toții. Oana avea lacrimi în ochi, îi curgea machiajul… draga de ea!”, va spune unul dintre oaspeții serii.

Unde poți vedea „Mâncare pe care” online

Pentru a vedea ce note va primi Marc și care este surpriza inedită de care se vor bucura invitații săi, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton