Homepage  / Televiziune

„Mâncare pe care”, 3 – 7 octombrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Am mâncat tot. Chiar am mai cerut o porție”

„Mâncare pe care”, 3 – 7 octombrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Am mâncat tot. Chiar am mai cerut o porție”

de Roxana Mirea,

Onouă cursă către titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” din cadrul emisiunii „Mâncare pe care” începe astăzi, 3 octombrie 2022, de la ora 20:00, Acasă! Cinci concurenți motivați să câștige vor prepara cele mai delicioase feluri de mâncare și vor încerca să fie cât se poate de ospitalieri. Iată cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 3 – 7 octombrie 2022.

Cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 3 – 7 octombrie 2022

Emisiunea în care cinci persoane diferite sunt nevoite să gătească pentru oameni pe care nu îi cunosc, astfel încât să poată câștiga titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreci la cină”, revine astăzi, 3 octombrie 2022, de la ora 20:00, Acasă! „Mâncare pe care” este locul în care concurenții vor pregăti cele mai bune feluri de mâncare pe care le știu pentru a câștiga premiul de 5.000 de lei. Tot ce le stă în cale sunt notele acordate de ceilalți concurenți pentru preparate și atmosferă.

Ana Maria Vierașu este concurenta care va deschide seria de cine de săptămâna aceasta, 3 – 7 octombrie 2022, la „Mâncare pe care”. Tânăra de 29 de ani va încerca să îi impresioneze pe Yasmina, Andrei, Adrian și Dragoș cu un meniu format din ciorbă de pui, tochitură la ceaun cu mămăligă și clătite cu brânză la cuptor.

Preparatele gazdei vor fi controversate și vor isca diverse reacții printre concurenți. „Nu-mi place brânza dulce, o detest!”, va spune unul dintre invitați. Totuși, desertul va fi apreciat de alți doi participanți la cină: „Gustul, de altfel, a fost foarte bun”, „Am mâncat tot. Chiar am mai cerut o porție” vor fi câteva dintre comentariile acestora.

În ciuda faptului că va fi previzibilă, surpriza pregătită de Ana Maria va fi profund apreciată de restul concurenților. Tânăra își va distra oaspeții cu un număr mare de cântece interpretate la saxofon: „Aș filma-o… a fost așa de frumos! Foarte tare. M-a impresionat din prima, mi-a plăcut foarte mult. A fost un moment deosebit”, va declara Yasmina.

Unde poți vedea „Mâncare pe care” online

Pentru a vedea ce note va primi Ana Maria din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca aceștia în serile în care vor găzdui propria cină, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton