Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mandinga a lansat videoclipul “Viva la Fiesta”

Mandinga a lansat videoclipul “Viva la Fiesta”

de Redactia Tvmania

După ce a lansat, săptămâna trecută ,“Sufletul zâmbea”, trupa Mandinga promovează acum o piesă de vară intitulată “Viva la Fiesta”. Single-ul, ale cărui versuri au fost scrise de Elena Ionescu, vocalista grupului, beneficiază şi de un videoclip filmat pe malul lacului Snagov.

“E o piesă de stare, o piesă care nu te lasă să stai jos şi, imediat ce o auzi, apare şi cheful de petrecere! Ne dorim ca vara asta să fie plină de dans şi amintiri frumoase!”, a declarat Elena.

Filmările videoclipului au durat o zi întreagă, timp în care membrii trupei au pescuit, au jucat fotbal, au făcut un foc de tabără şi au condus o barcă cu motor. Cea mai curajoasă a fost Elena, care a trecut imediat la cârmă. “Mi-a plăcut foarte tare! Am fost în permenenţă supravegheată de un profesionist, dar cele câteva minute, în linie dreaptă de altfel, au fost foarte intense. Ar fi frumos să pot repeta experienţa!”.

Pe Elena o puteţi vedea sâmbătă, 17 mai, în finala show-ului “Te cunosc de undeva!”, când va intra în pielea Paulei Abdul. De asemenea, ea va avea şi un moment spectaculos alături de Sonny Flame.

Vedeţi aici videoclipul “Viva la Fiesta”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8Ik5xXzlsbc[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton