Homepage  / Știri

FOTO: Mandinga va avea flăcări pe scena de la Baku

FOTO: Mandinga va avea flăcări pe scena de la Baku

de Redactia Tvmania

Trupa Mandinga a plecat pe 12 mai la Baku, în Azerbaidjan, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de show-ul pe care îl va prezenta în semifinala din 22 mai. După prima repetiţie, Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision, se declară mulţumit de organizare şi de implicarea azerilor.

“Lumina este foarte bună, urmând să mai facem doar mici corecturi, camerele vor fi amplasate în aşa fel încât să surprindă cât mai bine showul Mandinga iar efectele speciale sunt de-a dreptul impresionante.

Dacă cele două piese care ne-au adus până acum pe locul 3 în finala Eurovision au avut flăcări pe scenă, am considerat că acest semn bun nu trebuie să lipsească din show-ul României de la Baku. Aşa că vom avea şi de data aceasta flăcări sincronizate cu ritmurile Zaleilah”, a declarat Dan Manoliu.

Au fost probleme…

Singurul detaliu care a îngreunat puţin prima repetiţie, desfăşurată duminică, 13 mai, pe scena de la Baku Crystal Hall, este legat de chingile prea elastice cu care sunt prinse instrumentele.

În lipsa unor magazine universale sau specializate, delegaţia României a ajuns în bazar să caute chingi rezistente şi mai ales potrivite cu vestimentaţia şi instrumentele de scenă. Ajutorul în cursa contra-cronometru a venit din partea consulului României în Azerbaidjan, care a alergat împreună cu Dan Manoliu şi echipa mai multe ore până când s-au găsit “preţioasele” sisteme de prindere.

TVR 1 va transmite pe 22 mai, de la ora 22.00 prima semifinală, pe 24 mai a doua semifinală, iar finala Eurovision pe 26 mai.

Credit foto: Foto Andres Putting (EBU)

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton