Homepage  / Netflix

„Manifest”, sezonul 4, prima parte. Ce trebuie să știi despre noile episoade ale serialului Netflix

„Manifest”, sezonul 4, prima parte. Ce trebuie să știi despre noile episoade ale serialului Netflix

de Roxana Mirea,

Prima parte a sezonului 4 din „Destinația” / „Manifest” va avea premiera pe Netflix pe 4 noiembrie. Compus din 10 episoade, sezonul 4, partea 1 din „Manifest” vine la peste un an după ce serialul a fost anulat de NBC, unde a fost difuzat inițial. Înainte de anulare, serialul a ajuns pe Netflix și a urcat rapid în top 10. Netflix l-a preluat apoi, în august 2021, pentru un al patrulea sezon, care va fi și ultimul, de altfel.

Sezonul 4 din „Destinația”/„Manifest” va avea 20 de episoade

Așa cum a fost anunțat anterior, sezonul 4 din „Manifest” va fi lansat în două părți compuse din 10 episoade fiecare. Când zborul 828 al Montego Air a aterizat în siguranță după un zbor turbulent, dar de rutină, echipajul și pasagerii au fost ușurați. Cu toate acestea, în decursul acelor câteva ore, lumea îmbătrânise cu cinci ani – iar prietenii, familiile și colegii lor, după ce au plâns pierderea lor, și-au pierdut speranța și au mers mai departe.

Acum, confruntați cu imposibilul, li se oferă tuturor o a doua șansă. Dar, pe măsură ce noile lor realități devin clare, un mister mai profund se dezvăluie și unii dintre pasagerii întorși își dau seama curând că ar putea fi meniți la ceva mai mare decât au crezut vreodată că este posibil, în această călătorie neașteptată, bogată în emoții, într-o lume întemeiată pe speranță, iubire și destin.

Până acum, fanii Manifest au revăzut sezoanele existente, propulsându-le săptămânal în Top 10 al serialelor în limba engleză pe Netflix. Sezonul 4, de 20 de episoade, va fi, într-adevăr, ultimul sezon al serialului, scrie Deadline.

Despre ce este vorba în „Destinația” / „Manifest”, sezonul 4

Iată detalii despre intriga sezonului 4.

La doi ani după ce uciderea brutală a lui Grace le-a dat viețile peste cap, familia Stone este distrusă, în timp ce Ben, devastat, continuă să-și jelească soția și să-și caute fiica răpită, Eden. Mistuit de durere, Ben a renunțat la rolul său de co-capitan al bărcii de salvare, lăsând-o pe Michaela să o conducă singură, o performanță aproape imposibilă, fiecare mișcare a pasagerilor fiind acum monitorizată de un registru guvernamental.

Pe măsură ce data morții se apropie și pasagerii devin disperați în căutarea unei căi de supraviețuire, un pasager misterios sosește cu un pachet pentru Cal care schimbă tot ce știu despre zborul 828 și se va dovedi a fi cheia pentru a desluși secretul Chemărilor în această călătorie captivantă, halucinantă și profund emoționantă.

Serialul, produs de Warner Bros. TV, îi are în distribuție pe Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Ty Doran, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor și Daryl Edwards. Jeff Rake a creat serialul și este producător executiv împreună cu Jack Rapke, Jackie Levine, Len Goldstein.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton