Homepage  / Vedete româneşti

Mara Bănică avea un salariu mai mare decât Mirela Vaida, la Antena 1. Cum se înțelegeau când lucrau împreună

Mara Bănică avea un salariu mai mare decât Mirela Vaida, la Antena 1. Cum se înțelegeau când lucrau împreună
10

de Roxana Mirea,

Mara Bănică a lucrat la Acces Direct atât alături de Mirela Vaida, cât și de Simona Gherghe. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, jurnalista a spus adevărul despre cum se înțelegea cu colegele ei. Pe de altă parte, Mara Bănică a dezvăluit că avea un salariu mai mare decât cel pe care îl avea Mirela Vaida.

Cum se înțelegea Mara Bănică cu Mirela Vaida și Simona Gherghe

Mara Bănică a fost invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță, unde a fost întrebată cum se înțelegea cu Mirela Vaida și Simona Gherghe pe vremea când lucra la Acees Direct. Jurnalista a mărturisit că avea o relație strict profesională cu cele două, însă nu au fost niciodată legate de o prietenie strânsă.

„Aveam o relație corectă. N-avem o prietenie, dar vorbim și acum dacă ne felicităm. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită și asta se vedea. Știe cu televiziunea. Chiar știe.

Am lucrat puțin cu Mirela. N-am căzut într-o admirație față de Vaida. Profesional, da (n.r. se înțelegea mai bine cu Simona). Aveam lucruri în comun. Cu Vaida nu aveam nimic în comun, din păcate. Nu aveam același umor… Nu era genul meu”, a mărturisit Mara Bănică.

cum-se-intelegea-mara-banica-cu-mirela-vaida-si-simona-ghergheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mara Bănică avea un salariu mai mare decât Mirela Vaida

În continuare, Mara Bănică a dezvăluit că avea un salariu mai mare decât Mirela Vaida în perioada în care lucrau împreună la Acces Direct. Pe de altă parte, jurnalista spune că nu știe ce salariu avea Simona Gherghe.

Luai mai mulți bani decât Vaida?”, a întrebat-o Cătălin Măruță.

La un moment dat, da, că aveam un contract și cu niște greci. La televiziune aveam contractul. Nu am luat mai mult decât Capatos. (…) Nu știu cât avea Gherghe. Da (n.r. știe ce salariu avea Vaida). Cât am fost la Acces Direct, da, luam mai mult decât ea. Știam cât are pentru că era în aceeași prăvălie. Știam cât avusese Cristina Cioran și știam că ea a venit pe aceeași bani”, a mărturisit Mara Bănică.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton