Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă. Când va naște al doilea copil

Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă. Când va naște al doilea copil
7

de Redactia Tvmania

Mara Bănică va deveni mămică pentru a doua oară. Fosta vedetă de la Antena 1 a făcut marele anunț la începutul lunii august, printr-o serie de postări de rețelele de socializare. Iar acum, tot în spațiul public, aceasta a publicat prima imagine în care i se vede burtica de gravidă.

În imaginea postată online, fosta vedetă de la Antena 1 apare alături de medicul ei, scrie libertatea.ro. Despre acesta, Mara Bănică are numai cuvinte de laudă: este „răbdător, calm, implicat, calm și extrem, extrem de bun în ceea ce face”.

Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă. Când va naște al doilea copil (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

 

În fotografia în care i se vede burtica de gravidă, Mara Bănică poartă o rochie albă, mulată în partea de sus și mai largă în partea de jos. Își ține mâna pe burtă, așa că sarcina i se poate observa cu ușurință..

„Am decis să împart prima mea fotografie de graviduță cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilașul pe lume și care m-a susținut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă.”, a scris aceasta în mediul online.

Mara Bănică a făcut nunta vara aceasta

În urmă cu aproximativ două luni, vedeta s-a căsătorit. Mara Bănică s-a cununat religios cu soțul ei pe 12 iunie.

Totodată, în urmă cu o săptămână, Mara Bănică a ținut să explice, pentru fanii ei de pe Instagram, motivul „dispariției sale” de pe micile ecrane:

Cine este soțul Marei Bănică

Mara Bănică nu a vrut să dezvăluie până acum numele soțului ei, nici măcar o fotografie nu a arătat cu el, a preferat să păstreze discreția.

„Stiu ca va sunt datoare cu o serie de raspunsuri legate de “disparitia” mea de pe micul ecran. Am tot amanat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veti vedea. In primul rand, nu mai am o legatura contractuala cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. Dupa 12 ani de colaborare chiar simti nevoia de o schimbare!

Vestea cea mare insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti, undeva peste cinci luni. O sa avem sansa sa povestim din toamna despre asta, pe indelete!

Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!”, a scris Mara Bănică.

Mara Bănică are și un fiu, pe Dima, dintr-o relație anterioară, mai scrie sursa citată.

„Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun.”, povestea Mara Bănică într-o postare pe internet.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton