Homepage  / Vedete româneşti

Mara Ciubotaru a plecat din echipa „Visuri la cheie”. De ce a renunțat la emisiunea de la Pro TV

Mara Ciubotaru a plecat din echipa „Visuri la cheie”. De ce a renunțat la emisiunea de la Pro TV
5

de Andra Stana,

Mara Ciubotaru nu se mai numără printre arhitecții de la „Visuri la cheie”, în sezonul 10 al emisiunii de la Pro TV. Într-un interviu pentru paginademedia.ro, arhitecta a vorbit despre motivele care au dus la plecarea ei din emisiunea prezentată de Dragoș Bucur. Ce proiecte are acum în lucru.

Mara Ciubotaru a fost arhitect în sezonul 9 „Visuri la cheie”, emisiune difuzată de Pro TV în 2022. Recent, aceasta a decis să facă un pas spate. „Decizia a fost în egalitate de ambele părţi, ceea ce a făcut tranziţia să fie mult mai uşoară”, a explicat Mara.

Citește și:

„Experienţa trăită la Visuri este una complexă, solicitantă”

„Visuri la cheie are un loc special în viaţa mea profesională şi a fost punctul meu de interes pentru anul 2022. Atunci când iau parte dintr-un proiect, mă infuzez complet în el şi dau foarte mult acolo.

Experienţa trăită la Visuri este una complexă, solicitantă şi am simţit că, pentru moment, a fost suficient un sezon. Mi-am dorit să reiau şi să dezvolt proiectele pe care le aveam în curs şi să încep şi unele noi, pe care le aveam de ceva timp în minte. Dar las o uşă deschisă pentru Visuri, pe care o voi deschide la momentul potrivit.”, a explicat Mara Ciobotaru într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Mara Ciubotaru a plecat din echipa „Visuri la cheie”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ce planuri are Mara Ciubotaru după plecarea de la „Visuri la cheie”

„În mare parte, aceleaşi lucruri pe care le făceam şi înainte de a filma. Poate chiar puţin mai multe: proiectele de amenajări, şantierele, drumurile au fost mereu în programul meu. Însă anul acesta am mai adăugat şi altceva. Am făcut un proiect de scenografie pentru Elena Gheorghe, la videoclipul celei mai recente piese, Ochelarii de soare.

M-a bucurat genul acesta de experienţă, fiindcă este un proces dinamic şi rapid, iar creativitatea e la cote maxime. Sper să se mai repete. Alt proiect pentru care am avut timp este un curs de song writing (scriere de cântece, n.r.), pe care l-am urmat timp de două luni, la casa de producţie SICVRIO.

Sunt atrasă de scris, poezie şi muzica, iar zona de song writing le îmbină pe toate. Mi-a plăcut extrem de mult, mai ales că am avut ocazia să transformăm versurile scrise în melodii, la studio, alături de alţi scriitori şi producători. A fost un exerciţiu grozav şi e ceva ce voi explora şi continua”, a mai declarat ea în același interviu.

Visuri la cheie, sezonul 10, revine în grila PRO TV

Dragoș Bucur și colegii, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Oana Boghiu sunt pregătiți să aducă emoție și să construiască speranțe în cel de-al zecelea sezon al show-ului. Echipa este în filmări de câteva luni, lucrările sunt în toi și cele mai puternice trăiri vor putea fi regăsite și de această dată.

Pornim mereu la drum cu gândul că următorul capitol va fi de neuitat! Iată-ne la sezonul 10, care sperăm noi să fie de nota 10+. Clădim cu drag visuri pentru viitorNe străduim să fim în continuare cea mai bună versiune a noastră și să fim mai buni decât am fost sezonul trecut. Cunoaștem familii tot mai speciale cu trecerea anilor, care ne ating sufletul într-un mod unic. Oricât de dur și de piatră ai fi, nu ai cum să rămâi neclintit la poveștile familiilor. Impresionant este cât de uniți rămân toti, indiferent de cât de încercați sunt de toate greutățile vieții. Noi, echipa Visuri la cheie, ne dorim să fim motivul pentru care voi, cei care ne priviți și nu numai, să puteți crede că încă există oameni buni”, spune Andra Marinescu înaintea difuzării.

„10 sezoane înseamnă multe, multe familii care și-au văzut visul realizat”

După ce a filmat deja numeroase povești pentru noul sezon, Alex Gavrilescu declară: „10 sezoane înseamnă multe, multe familii care și-au văzut visul realizat după vizita echipei Visuri la cheie – din 10 sezoane, eu am fost implicat în trei și sunt extrem de fericit că de trei ani fac parte din acest proiect absolut unic. Revenim din toamna acestui an cu poveștiile familiilor, cu emoțiile lor, cu ale noastre, cu situații și soluții de șantier, cu lacrimile, dar si cu bucuriile, cu grijile, dar și cu fericirile. Toate astea de 10 sezoane într-un singur strigăt: MUTĂ AUTOCARUL! Ne vedem curând, vă îmbrățișez!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton