Homepage  / Televiziune

Începe sezonul 2 al serialului „Adela”. Noile episoade aduc multiple schimbări, povestește Mara Oprea

Începe sezonul 2 al serialului „Adela”. Noile episoade aduc multiple schimbări, povestește Mara Oprea
8

de Redactia Tvmania

Protagonista serialului „Adela” filmează de zor pentru cel de-al doilea sezon, care va debuta pe micile ecrane, la Antena 1, pe 19 august. Am regăsit-o pe Mara Oprea entuziasmată de etapa profesioanlă în care se află și, în cele ce urmează, ne dezvăluie ce va urma pentru ea în perioada următoare.

 

TVMania: Un nou sezon „Adela”. Cum te regăsim la debutul noilor episoade?

Mara Oprea: Mă simt bucuroasă și încrezătoare, cu gândul că pot face telespectatorii să fie curioși de povestea serialului și să aștepte cu nerăbdare ziua de joi, începând din 19 august, la Antena 1.  

 

Ce noutăți va aduce al doilea sezon?

Așa cum se poate observa și din promo-urile difuzate până acum, am schimbat puțin locația, astfel că unul dintre episoade este filmat aproape în întregime la Sighișoara. Ne-am distrat atât de bine acolo, încât am primit o invitație de a ne reîntoarce, pe care am onorat-o, iar acesta a fost și unul dintre planurile mele de vacanță. Sezonul al doilea este plin de schimbări și se dezvoltă alte relații între personaje, inclusiv în cazul personajului meu. În acest sezon, va apărea probabil cel mai așteptat moment de către telespectatori și cred că și de noi, ca actori. 

 

Ce este cel mai ușor, dar cel mai greu, pentru tine, în cadrul acestui proiect?

Cu timpul m-am obișnuit cu toate cerințele care vin la pachet cu a fi protagonistă într-un proiect de acest gen, dar nu mi-a fost întotdeauna ușor. Una dintre cele mai mari provocări a fost probabil să reușesc să îmi gestionez timpul. Dacă la început încă mai aveam îndoieli și poate nu rezonam întotdeauna cu scenariul și îmi „apăram” personajul, pot spune că acum acest lucru e diferit.

 

Ți s-a schimbat viața de când faci parte din proiectul „Adela”? Dacă da, în ce mod?

Multă lume m-a întrebat dacă m-a schimbat experiența de a juca rolul principal într-un serial de mare anvergură. Aș spune că m-a făcut mai înțeleaptă și m-a ajutat să îmi dau seama mai repede de anumite lucruri în ceea ce privește actoria. Sunt recunoscătoare experiențelor trăite pe platourile de filmare, întregii echipe și doamnei Ruxandra Ion (producător, n.r.). Pe lângă aceste lucruri, cred că nu prea există zile în care să nu mă redescopăr, iar acest proiect cu care am debutat va rămâne mereu în inima mea.

 

 

Ce ai descoperit la tine, în această perioadă? 

Deși am filmat aproape un sezon și jumătate, mai am încă multe de învățat. Am descoperit că totul vine muncind. Am învățat să am mai multă răbdare, să îmi dau voie să mă relaxez jucând și să mă bucur de fiecare secvență indiferent de dificultatea ei. 

 

Ce ar trebui să știe fanii serialului despre tine?

Consider că fiind actriță, pot să ofer bucurie fanilor mei, dar în rest nu sunt diferită de ceilalți oameni. Fiecare este special în felul său. Mereu m-am ghidat după principiul: „Fă ce-ți place!” și exact asta fac acum. Mă bucur din plin de meseria mea și îi dedic aproape toată energia. 

 

Vacanța ta de vară cum a arătat?

Vacanța aceasta a fost una binemeritată și m-am bucurat din plin de ea. Am revăzut Sighișoara și am fost în Grecia, în Creta. Pot spune că încep filmările pentru noile episoade cu forțe proaspete.

 

Și cât timp veți mai petrece pe platourile de filmare?

Vom filma în continuare și în primele luni ale anului următor. Nu ştim încă o dată exactă, dar dacă ar fi după mine nu mi-aș dori să se termine prea curând. A devenit o obișnuință și ar fi greu să renunțăm la ea. 

 

Ce planuri sau proiecte ai în perioada următoare?

Deocamdată mă concentrez pe filmările pentru serial, deoarece vor mai dura o perioadă. De asemenea sunt anul III la Actorie și mă pregătesc ușor, ușor de spectacolul de licență. Am în plan să dau și la master, la actorie. În câteva zile reîncepem filmările pentru al doilea sezon, până atunci stați cu ochii pe Antena 1, în fiecare joi, de la 20.30.

 

Adevărul despre relația cu Vlad Gherman

Deși în mediul online s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Vlad Gherman, Mara Oprea mărturisește care este, de fapt, relația cu actorul:

„Este o relație frumoasă de prietenie. Nu formăm un cuplu și nu am format niciodată. Este o prietenie care s-a dezvoltat odată cu începerea filmărilor și nu doar cu el, cu mai mulți actori din distribuție și mă bucur foarte mult că în urma acestui proiect, rămân și cu oameni minunați, nu doar cu experiența acumulată”. 

mara opreaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton