Homepage  / Vedete româneşti

Mara Oprea și Oana Moșneagu, schimbare de look după ce au încheiat filmările pentru serialul „Adela”

Mara Oprea și Oana Moșneagu, schimbare de look după ce au încheiat filmările pentru serialul „Adela”

de Cătălina Matei,

Săptămâna trecută s-au încheiat filmările pentru ultimul sezon al serialului „Adela”, difuzat la Antena 1, iar protagonistele Mara Oprea și Oana Moșneagu au decis să puncteze momentul printr-o schimbare de imagine. Cele două actrițe, „surori” în serial și prietene foarte bune în viața reală, au adoptat aceeași tunsoare.

După mai bine de doi ani, cât timp au filmat pentru serialul „Adela” de la Antena 1, Mara Oprea și Oana Moșneagu au decis că e momentul să-și iasă din personaje și să adopte un nou look. Astfel, după ce au purtat părul lung, cele două actrițe au optat pentru o tunsoare bob. Și le stă foarte bine!

„Când, la sfârșitul proiectului, ieși din pielea personajului. Sau cel puțin din coafura lui :).  Și cu acest pas final îmi iau La revedere! de la Andreea mea, cu ceva tristețe și nu încă dor, știu că o să o revăd curând, căci sezonul 4 e după colț. Păreri despre look-ul meu nou? 🙂 Nu mi-a luat decât foaaaarte mult timp să îmi fac curaj să mă tund așa scurt“, a scris Oana Moșneagu într-o postare pe contul său de Instagram, în dreptul unor fotografii cu noua tunsoare.

În același timp, cea care a intrepretat-o pe Andreea în serialul de la Antena 1 a publicat și un video în care apare alături de colega și prietena sa, Mara Oprea.

Vacanță în Tenerife

Finalul filmărilor pentru ultimul sezon al serialului „Adela” le-a adus celor două nu doar o tunsoare comună, ci și o vacanță. Mara Oprea și Oana Moșneagu au plecat împreună cu un grup de prieteni în Tenerife. Bineînțeles, din gașcă nu lipsește nici Vlad Gherman, iubitul Oanei. De altfel, Vlad a postat și el pe contul său de Instagram mai multe imagini din vacanță.

Iar pe InstaStory, și Mara Oprea a postat imagini din vacanța pe care și-o petrece alături de prietenii săi pe celebra insulă spaniolă.

Detalii despre sezonul 4 din serialul „Adela”

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Adela” au avut loc în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi. Ultimul sezon al serialului românesc va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Referitor la ultima parte din „Adela”, scenariștii proiectului, Radu Grigore și Bianca Mina, au declarat că „Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea”.

„Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela. În vreme ce familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna”, au mai spus cei doi scenariști.

Mara Oprea și Alecsandru Dunaev ne-au oferit un interviu în care au vorbit și despre sezonul 4 din serialul „Adela”.

„Pot spune că este poate mai interesant decât ne-am fi așteptat, dar în același timp mă încearcă sentimente de tristețe, deoarece în această vară se vor încheia filmările pentru acest proiect”, a spus Mara.

„Finalul nici unui sezon nu a fost așa cum ne-am imaginat! Mereu scenariștii au reușit să ne surprindă, chiar și pe noi, cei despre care ați crede că își cunosc personajele şi traseul atât de bine, încât deznodământul ar fi previzibil. Dar nu, nici pentru noi, cei din interior, deznodământul nu e previzibil! Cât despre ultimul sezon… surpriza este totală!”, a spus și Alecsandru.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton