Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marc Anthony s-a căsătorit cu iubita lui cu 31 de ani mai tânără. Cum arată Nadia Ferreira, fosta Miss Universe Paraguay

Marc Anthony s-a căsătorit cu iubita lui cu 31 de ani mai tânără. Cum arată Nadia Ferreira, fosta Miss Universe Paraguay
12

de Andra Stana,

Cântărețul Marc Anthony și modelul Nadia Ferreira s-au căsătorit. Cuplul a spus „Da“ în cadrul unei ceremonii fastuoase sâmbătă, 28 ianuarie, în Miami, Florida. Cea de-a patra soție a artistului are doar 23 de ani și, în 2021, s-a numărat printre concurentele la Miss Universe.

Cum arată soția lui Marc Anthony. Nadia Ferreira este fosta Miss Universe Paraguay

Marc Anthony și iubita lui cu 31 de ani mai tânără, Nadia Ferreira, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Pérez Art Museum Miami, potrivit Hola. La ceremonie au participat numeroase vedete de marcă, precum Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și Maluma, printre alții.

Printre participanți la nunta lui Marc Anthony s-au numărat și președinții unor țări din America Latină și alți demnitari din Miami.

Cu toate că nu au apărut încă imagini de la nuntă, se pare că mireasa a purtat o rochie creată de Galia Lahav, cu detalii din dantelă și o trenă voluminoasă. Cântărețul a ales o ținută semnată Christian Dior.

Carlos Slim și David Beckham au fost cavalerii de onoare ai lui Anthony.

Marc Anthony s-a căsătorit cu iubita lui cu 31 de ani mai tânără. Cum arată Nadia Ferreira, fosta Miss Universe ParaguayIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În luna mai a anului trecut, muzicianul, în vârstă de 53 de ani, și fosta concurentă la Miss Univers, în vârstă de 23 de ani, și-au anunțat logodna. Împărtășind o fotografie a inelului ei cu diamant într-un Story, pe Instagram, Ferreira a scris: „Petrecere de logodnă“.

Marc Anthony a divorțat de Jennifer Lopez în 2014

Anthony a mai fost căsătorit de trei ori, dar cea mai faimoasă căsnicie a fost cu superstarul Jennifer Lopez. El s-a căsătorit cu Lopez în 2004, iar divorțul s-a finalizat în 2014.

El s-a căsătorit pentru prima dată în anul 2000 cu Dayanara Torres. Cea de-a treia căsătorie a lui Anthony a fost cu Shannon De Lima.

Celebrul cântăreț este tatăl a șase copii.

Sursa foto: Hepta, captură

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton