Homepage  / Articole

Marc Anthony l-a pus la punct pe iubitul lui JLo

Marc Anthony l-a pus la punct pe iubitul lui JLo

de Redactia Tvmania

Marc Anthony i-a spus fostei sale soții că noul ei prieten Casper Smart nu are voie să conducă mașina atunci când la bord se află copiii lor. De vină ar fi numeroasele arestări ale dansatorului, cauzate de viteza prea mare sau de faptul că acesta participa la curse de mașini, scrie femalefirst.co.uk.

„Marc s-a enervat peste măsură când a aflat de cazierul lui Casper. El i-a spus răspicat lui Jen că iubitul ei nu are voie să îi ducă cu mașina nicăieri pe copiii lor. De fapt, lui Marc nu îi convine deloc că acesta petrece mult timp alături de Max și Emme (gemenii de 3 ani ai lui Anthony și Lopez, n.r.)”, a povestit o sursă citată de site-ul radaronline.com.

Cântărețul este gelos pe relația lui Jennifer Lopez cu tânărul dansator. Mai mult, el crede că fosta lui soție nu gândește lucid când vine vorba de Casper.

Prietenii lui Marc Anthony nu exclud faptul că acesta ar merge în fața instanței pentru a cere o hârtie care să îi interzică iubitului lui JLo să fie la volan atunci când copiii sunt în mașină.

Cu toate astea, relația lui Jennifer (42) cu dansatorul ei (24) durează deja de mai multe săptămâni, iar fotografii i-au surprins de mai multe ori pe aceștia petrecând timpul împreună.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton