Homepage  / Știri

VIDEO: Marc Anthony: „O voi iubi mereu pe Jennifer”

VIDEO: Marc Anthony: „O voi iubi mereu pe Jennifer”

de Redactia Tvmania

Marc Anthony a dat primul interviu de la despărțirea de Jennifer Lopez, care a avut loc acum șase săptămâni, scrie dailymail.co.uk. Interviul integral va fi difuzat în cadrul emisiunii „Good Morning America”.

Vedeta a negat că despărţirea a avut loc din cauza aventurilor extraconjugale ale celor doi.

„Motivul despărţirii a fost altul. Mariajul pur şi simplu nu mai mergea. A fost o concluzie la care am ajuns amândoi, aşa că nu a fost şocant. Aceste lucruri se întâmplă”, a declarat Marc Anthony.

În trailer-ul apărut pe internet sub formă de teaser, cântărețul de 42 de ani a spus, fără ocolișuri: „O voi iubi întotdeauna pe Jennifer”.

Ultima întrebare înainte ca video-ul de promovare a interviului să se încheie este pusă direct. „Îți dorești acest divorț?”, a fost întrebarea jurnalistului. În acel moment, când toată lumea aștepta un răspuns, oricare ar fi fost acela, camera îl filmează de aproape pe Anthony, pentru ca apoi imaginea să se întrerupă. Rămâne un suspans până la aflarea răspunsului dat de viitorul fost soț al lui Jennifer Lopez.

Săptămâna trecută, lucrurile au luat o altă turnură în divorțul celor două vedete, după ce Marc a fost acuzat că ar fi avut o legătură cu Jada Pinkett Smith, colega lui de platou pentru „Hawthorne”. Până acum, numai Jennifer a fost victima speculațiilor presei cu privire la relațiile ei extraconjugale.

Anthony și Lopez au fost căsătoriți timp de șapte ani și au împreună doi gemeni în vârstă de trei ani. Este a treia căsătorie nereușită a lui Jennifer, dar ea a declarat deja că are încredere și că va regăsi dragostea.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CfVYqHGzgmc[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton