Homepage  / Vedete străine

Marc Anthony și Nadia Ferreira vor deveni părinți. Artistul mai are 6 copii

Marc Anthony și Nadia Ferreira vor deveni părinți. Artistul mai are 6 copii

de Roxana Mirea,

Marc Anthony și Nadia Ferreira au făcut un anunț special de Ziua îndrăgostiților. La doar câteva săptămâni după ce s-au căsătorit, cei doi au dezvăluit că așteaptă primul lor copil împreună. Așadar, Marc Anthony este pregătit să-l întâmpine pe cel de-al șaptelea copil al lui.

Marc Anthony și Nadia Ferreira vor deveni părinți

Marc Anthony și Nadia Ferreira își măresc familia. Cei doi au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună – al șaptelea pentru artist – la doar două săptămâni după ce și-au unit destinele.

Cel mai bun cadou de Ziua îndrăgostiților!!!! Mulțumesc, Doamne, pentru această binecuvântare uriașă în viața noastră”, au scris Marc Anthony și soția lui, marți, într-o postare comună pe Instagram, alături de o imagine în care Nadia își arată burtica de graviduță. În fotografie, cei doi au mâinile așezate deasupra burticii în creștere a Nadiei Ferreira, în timp ce stau în pat.

Vestea vine la mai puțin de o lună după ce cântărețul, în vârstă de 54 de ani, și fosta concurentă la Miss Univers, în vârstă de 23 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei nunți fastuoase, în Miami. Pentru ziua cea mare, Ferreira a purtat o rochie din dantelă creată de Galia Lahav, cu un corset transparent și ornamente florale, în timp ce Anthony a arătat elegant într-un costum Christian Dior.

Cei doi s-au căsătorit la doar opt luni după ce și-au anunțat logodna, eveniment care a avut loc în luna mai. Înainte de a o cunoaște pe frumoasa brunetă, Anthony a fost căsătorit cu Dayanara Torres (2000 – 2004), Jennifer Lopez (2004-2014) și Shannon De Lima (2014 – 2017).

El are doi copii cu Jennifer Lopez: gemenii Emme și Max, în vârstă de 14 ani. De asemenea, artistul mai are doi copii dintr-o relație anterioară cu Debbie Rosado: pe Ariana, în vârstă de 29 de ani, și pe Chase, în vârstă de 27 de ani. Din relația cu Dayanara Torres, Marc Anthony are doi băieți: Cristian, în vârstă de 22 de an  și Ryan, în vârstă de 19 ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton