Homepage  / Filme Online

Marcel the Shell With Shoes On, tot ce trebuie să știți despre filmul care vine la SkyShowtime. Data de lansare, trailer

Marcel the Shell With Shoes On, tot ce trebuie să știți despre filmul care vine la SkyShowtime. Data de lansare, trailer
10

de Roxana Mirea,

Filmul „Marcel the Shell With Shoes On”, care a fost lansat în 2021, intră în portofoliul platformei de streaming SkyShowtime. Filmul este regizat de Dean Fleischer Camp. Iată tot ce trebuie să știți despre „Marcel the Shell With Shoes On”. 

Marcel the Shell With Shoes On vine la SkyShowtime 

Filmul „Marcel the Shell With Shoes On”, adaptare după bestsellerul din New York Times, va fi difuzat în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 14 august 2023.  

Când regizorul Dean (scenaristul-regizor Dean Fleischer Camp), aflat în dificultate, se mută într-un Airbnb, descoperă rapid că nu este singur. Marcel (Jenny Slate), o scoică adorabilă, înaltă de un inch, locuiește deja acolo cu bunica sa Connie (Isabella Rossellini) și cu mingiuța lor de scame, Alan. 

Dacă înainte făceau parte dintr-o vastă comunitate de scoici, Marcel și Connie trăiesc acum singuri, fiind unicii supraviețuitori ai unei tragedii misterioase. Dean prinde drag de prietenul lui neobișnuit și începe să-i filmeze pe Marcel și pe bunica lui, declanșând o ascensiune fulgerătoare către faimă pe internet, care le schimbă viața pentru totdeauna. Dar noua senzație a lui Marcel, că totul este posibil, precum și mulțimea de superfani vor fi suficiente pentru ca acesta să-și găsească familia pierdută cu mult timp în urmă? 

marcel-the-shell-with-shoes-on-tot-ce-trebuie-sa-stiti-despre-filmul-care-vine-la-skyshowtime-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Emoționant, magic și creat cu minuțiozitate, „Marcel the Shell With Shoes On” este un film adaptat după populara serie de scurtmetraje a lui Dean Fleischer Camp și a lui Jenny Slate și a cărților de succes ale New York Times, marcând debutul pe marele ecran al celei mai iubite moluște de pe internet. O combinație de stop-motion, animație tradițională și acțiune live, filmul amuzant și înduioșător are în distribuție vedete precum Isabella Rossellini, Rosa Salazar, Thomas Mann și Lesley Stahl. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton