Homepage  / Vedete străine

Marea dezamăgire a lui Meghan Markle, după căsătoria cu Prințul Harry. „Își imaginase că averea lui este de sute de miliarde”

Marea dezamăgire a lui Meghan Markle, după căsătoria cu Prințul Harry. „Își imaginase că averea lui este de sute de miliarde”
10

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a fost „surprinsă și dezamăgită” de faptul că prințul Harry „avea foarte puțini bani”, afirmă expertul regal Tom Bower, autorul cărții „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”. Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan credea că acesta are miliarde în cont și că va trăi ca o adevărată prințesă.

Meghan Markle credea că Prințul Harry este miliardar

Expertul regal Tom Bower a descris-o pe Meghan Markle ca fiind „obsedată de bani”.

„Marea ei surpriză și dezamăgire a fost că prințul Harry avea foarte puțini bani. Își imaginase că averea lui este de sute de milioane, dacă nu chiar miliarde, iar acum trebuie să se revanșeze”, a spus acesta, potrivit Daily Mail.

Ca membru activ al familiei regale britanice, ea nu a putut niciodată să aibă stilul de viață pe care și-l dorea. „Meghan vrea să conducă mașini Cadillac mari și să aibă avioanele private la scară. În momentul de față, ea trebuie să scotocească pentru astfel de lucruri”, a mai declarat Tom.

În altă parte a interviului, Tom a susținut că prezența prințului Harry și a lui Meghan Markle la încoronarea reagelui Charles are potențialul de a „ruina” evenimentul și de a-l „eclipsa” pe rege. Se așteaptă ca ducele și ducesa de Sussex să fie invitați la încoronarea din 6 mai, în ciuda repercusiunilor provocate de cartea de memorii a lui Harry, „Spare”.

În timp ce erau încă membri ai familiei regale, prințul Harry și Meghan Markle au fost finanțați în cea mai mare parte de averea regelui Charles din Ducatul de Cornwall. Când au anunțat că se retrag din funcția de membri ai familiei regale, cei doi au promis că doresc să devină „independenți din punct de vedere financiar, continuând în același timp să o sprijine pe Majestatea Sa Regina”.

De ce cred fanii că Meghan Markle și-a făcut din nou cont de InstagramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce avere au Prințul Harry și Meghan Markle

În 2021, la un an după ce s-a mutat în SUA, Forbes a stabilit valoarea netă a averii lui Harry și Meghan la 10 milioane de dolari, inclusiv ceea ce a mai rămas din moștenirea de la regretata mamă a prințului, prințesa Diana. La aceasta se adaugă valoarea conacului lor din Montecito, California. Bower a explicat că „încă nu este suficient pentru Meghan”. De aici și numeroasele cotracte media, semnate în ultima perioadă de ducele și ducesa de Sussex, scrie libertatea.ro.

Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract cu Spotify pentru 23 de milioane de euro. De asemenea, Netflix a plătit aproximativ 94 de milioane de euro pentru documentarul „Harry și Meghan”. Prințul Harry a primit încă 37 de milioane de euro pentru memoriile sale. La toate acestea se adaugă și încasările din cele trei interviuri TV pe care Harry le-a acordat după publicarea biografiei sale.

Între timp, Meghan are o avere personală de 4 milioane de lire sterline, provenită în principal din activitatea sa de actriță și din proprietăți în Canada. Înainte de a renunța la serial pentru a se muta în Marea Britanie, Meghan ar fi fost plătită cu 50.000 de dolari pentru fiecare apariție în „Suits” și a ajuns să joace în peste 100 de episoade.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton