Homepage  / Știri

Marea finală „ÎnTrecerea anilor” este sâmbătă la TVR 1

Marea finală „ÎnTrecerea anilor” este sâmbătă la TVR 1

de Redactia Tvmania

Mircea Radu își ia rămas bun de la cel de-al doilea sezon „ÎnTrecerea anilor”, sâmbătă, pe 6 august. Împreună cu cele două co-prezentatoare, Roxana Popescu și Maria Movileanu, Mircea Radu va fi organizatorul competiției între anii `80 și `90.

Anii `80 vor fi reprezentați de Sandra, cu melodiile „Everlasting Love” și „Hi, hi, hi”, AC/DC, cu „You shook me all night long”.

De partea cealaltă a baricadei, anii `90 vor fi reprezentați de o piesă din coloana sonoră a filmului „James Bond”, dar și de melodia „Golden Eye”, semnată de Tina Turner, dar cântată de Ozana Barabancea.

„Un moment emoţionant va fi în cadrul finalei ÎnTrecerea anilor (…) Ne vom reaminti de cel fără de care divertismentul din România, dar şi cel din Spania şi Italia nu ar mai fi avut astăzi aceleaşi repere. Fără emisiuni precum <>, <>, <>, <>, <> sau <>… televiziunile nu ar mai fi avut astăzi în arhivă atâtea momente de aur! Ne vom aminti de Valeriu Lazarov”, spune Mircea Radu, prezentatorul şi producătorul show-ului ÎnTrecerea anilor.

Cea de-a 16 ediţie şi ultima a sezonului 2 din ÎnTrecerea anilor se difuzează pe 6 august, începând cu ora 21, urmând ca în toamnă Mircea Radu să reia întâlnirile de sâmbătă seara cu telespectatorii, într-un nou sezon al emisiunii. În 13 şi 20 august, pe spaţiul de sâmbătă seara destinat „ÎnTrecerii anilor”, telespectatorii vor putea urmări la TVR 1 două ediţii „best of” ale sezonului doi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton