Homepage  / Știri

„Marele Gatsby” a fost amânat pentru la anul

„Marele Gatsby” a fost amânat pentru la anul

de Redactia Tvmania

Adaptarea celebrului roman al lui F. Scott Fitzgerald, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, nu va mai avea premiera în decembrie anul acesta, așa cum era programat. Cinefilii vor avea de așteptat până în vara lui 2013 pentru a-i vedea pe Tobey Maguire, Carey Mulligan și Joel Edgerton îmbrăcați în stilul anilor 20, scrie insidemovies.ew.com.

Studiourile Warner Bros au anunțat că lansarea nu va mai avea loc pe 25 decembrie, ci cândva în vara anului 2013, data exactă urmând a fi anunțată ulterior. Schimbarea face ca „Marele Gatsby” să iasă din cărți în ceea ce privește Premiile Oscar din acest an.

„Considerăm că cinefilii de toate vâstele vor îndrăgi filmul și e logic să ne asigurăm că acest proiect unic va ajunge la un număr cât mai mare de spectatori”, a declarat președintele Warner Bros, Dan Feldman.

Dacă ar fi fost lansat în decembrie, „Marele Gatsby” nu ar fi fost singurul film în care Leo DiCaprio ar fi putut fi văzut. În aceeași perioadă va apărea și „Django Unchained” al lui Quentin Tarantino, cu Jamie Foxx și Christoph Waltz.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton