Homepage  / Netflix

Margaret Qualley joacă alături de celebra ei mamă, Andie MacDowell, în miniseria „Menajera”. Când începe pe Netflix

Margaret Qualley joacă alături de celebra ei mamă, Andie MacDowell, în miniseria „Menajera”. Când începe pe Netflix

de Andreea Hentea,

S-a lansat trailerul noii și impresionantei miniserii „Menajera” / „Maid” (2021), cu zece episoade, pe care o vom vedea pe Netflix din 1 octombrie. Aceasta beneficiază de o poveste intensă și o distribuție excelentă, în frunte cu Margaret Qualley (26 de ani) și Andie MacDowell (63 de ani), mamă și fiică nu doar în această producție, ci și în viața reală. 

Miniseria „Menajera”, creată de Molly Smith Metzler, este inspirată de autobiografia lui Stephanie Land, „Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive”, devenită bestseller „New York Times”. Aceasta are în centru povestea lui Alex (Margaret Qualley), o mamă singură care iese dintr-o relație abuzivă și este nevoită să-și crească singură fetița. Fără să poată conta pe vreun ajutor din partea iresponsabilei ei mame, Paula (Andie MacDowell), despre care spune că este o „bipolară nediagnosticată”, Alex trebuie să se lupte cu îndârjire pentru supraviețuire. Deși visa să devină scriitoare, ea trebuie să accepte munci umilitoare și epuizante pentru a supraviețui împreună cu fetița ei. 

O actriță în ascensiune

Margaret Qualley, care poate fi văzută de vineri pe ecrane și în „Anul meu la New York” / „My Salinger Year”, în  rolul unei tinere angajate la o editură care scrie scrisori în numele lui J.D. Salinger, este fiica actriței Andie MacDowell cu Paul Qualley, de care aceasta a divorțat. Cei doi foști soți mai au un fiu, Justin (35 de ani), și o fiică, Rainey (31 de ani). 

Margaret Qualley a făcut balet toată copilăria, dar apoi s-a îndreptat spre actorie. A jucat-o cu succes pe marea dansatoare Ann Reinking în serialul HBO „Fosse / Verdon”, apoi a întruchipat cu aplomb o tânără hippiotă în celebrul „A fost odată la… Hollywood”, al lui Quentin Tarantino. De asemenea, ea se pregătește să joace rolul celebrei Ginger Rogers în filmul Amazon „Fred & Ginger” (aflat în faza de pre-producție), avându-l ca partener pe Jamie Bell („Billy Elliot”, „Jane Eyre”, „Expresul zăpezii”, „Rocketman”), care va juca rolul legendarului Fred Astaire.

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8&ab_channel=Netflix
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton