Homepage  / Vedete străine

Margaret Qualley și Jack Antonoff s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Margaret Qualley și Jack Antonoff s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

de Roxana Mirea,

Margaret Qualley și Jack Antonoff s-au căsătorit! Fiica actriței Andie MacDowell a arătat superb într-o rochie de mireasă simplă. Printre invitați, s-au numărat o serie de vedete importante, cum ar fi Taylor Swift și Lana Del Rey. 

Margaret Qualley și Jack Antonoff s-au căsătorit 

Margaret Qualley și Jack Antonoff s-au căsătorit oficial. Actrița și muzicianul s-au căsătorit, spunând „Da” în cadrul unei ceremonii intime din New Jersey. Mai mulți invitați celebri au participat la nunta lor, printre care mama lui Qualley, Andie MacDowell, și unii dintre colaboratorii muzicali ai lui Antonoff, precum Taylor Swift și Lana Del Rey.

Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiat în timp ce se țineau de mână după ceremonie. Jack Antonoff a purtat un smoching clasic, iar Margaret Qualley, o rochie de mireasă simplă, cu spatele gol, potrivit ew.com.

Cei doi au început să se întâlnească în vara anului 2021, logodna lor venind un an mai târziu. People a confirmat vestea după ce Qualley a fost văzut purtând inelul de logodnă în timpul Festivalului de Film de la Cannes din 2022. Ea a oferit ulterior un prim-plan al inelului, cu o serie de fotografii împărtășite pe contul ei de Instagram, acum șters. 

Pe lista de invitați la nunta lor plină de vedete s-a aflat și Swift, cu care Antonoff produce muzică de mai mulți ani. Au câștigat un Grammy pentru albumul anului pentru albumul Folklore, lansat de Swift în 2020, și și-au continuat parteneriatul, Antonoff producând recent albumul reeditat al lui Taylor Swift, Speak Now (Taylor’s Version). 

Deși vedeta pop ia o pauză de la turneul său frenetic Eras Tour, apariția ei a făcut senzație prin mulțimea de fani care ar fi înconjurat restaurantul Blue Whale de pe plaja Long Island Beach, unde a avut loc petrecerea privată de nuntă. 

Cuplul format din Zoë Kravitz și Channing Tatum a fost, de asemenea, prezent la nuntă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton