Homepage  / Vedete / Vedete străine

Margot Robbie a strălucit la premiera filmului „Amsterdam”. Ce dezvăluiri a făcut actrița pe covorul roșu, la New York

Margot Robbie a strălucit la premiera filmului „Amsterdam”. Ce dezvăluiri a făcut actrița pe covorul roșu, la New York
7

de Andra Stana,

Margot Robbie a participat luni seară, la New York, la proiecția noului său film, „Amsterdam”, al lui David O. Russell, care urmează să apară în România pe 14 octombrie. Actrița australiană, în vârstă de 32 de ani, a purtat pe covorul roșu o rochie albă uluitoare.

Vedeta nominalizată la Oscar a pozat într-o rochie Chanel fără bretele, cu un corset ajustat și o fustă din dantelă transparentă.

Actrița din „I, Tonya” a afișat un machiaj natural și și-a purtat părul blond coafat lejer. Robbie și-a accesorizat ținuta cu o geantă de mână mini matlasată, cercei strălucitori și tocuri cu platformă argintie.

Margot Robbie, adevărul despre munca pe platourile de filmare

În timp ce strălucea pe covorul roșu, vedeta din „Suicide Squad” a vorbit cu cei de la People pe covorul roșu despre activitatea nu atât de glamour din spatele scenei carierei sale de actriță.

„Sincer, vreau ca oamenii să vadă cum este cu adevărat să faci un film. Nu cred că este atât de plin de farmec pe cât își imaginează oamenii”, a spus ea, comparând viața de pe platourile de filmare cu lucrul „pe un șantier”.

„[Nu există] prea mult lux pe platourile de filmare – sunt momente ca acesta de câteva ori pe an care sunt mai luxoase și mai sofisticate”, a adăugat ea.

Robbie, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut, de asemenea, că a face ceea ce iubește „nu este atât de luxos pe cât crede lumea”, ceea ce, în opinia ei, ar putea fi unul dintre atuurile care „îi ține pe toți cu picioarele pe pământ”.

Margot Robbie joacă în „Amsterdam” alături de Chistian Bale și John David Washington

Filmul „Amsterdam” o are în rolul principal pe Margot Robbie. În filmul regizat de premiatul David O. Russell („Scenariu pentru happy-end”, „Țeapă în stil american”) mai joacă și Christian Bale și John David Washington.

Și distribuția secundară este impresionantă, iar printre vedetele din distribuție se numără Robert De Niro, Taylor Swift, Rami Malek, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Michael Shannon, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Mike Myers și Zoe Saldana.

Acțiunea din „Amsterdam” este plasată în anii 1930; personajele lui Robbie, Bale și Washington sunt acuzate de o crimă. Pentru a se disculpa, ei trebuie să găsească adevăratul vinovat.

La mai puțin de un deceniu după ce a jucat în „Wolf of Wall Street”, Robbie este mai solicitată ca niciodată, având în pregătire o serie de filme de mare succes, inclusiv „Barbie”, al Gretei Gerwig, care tocmai a încheiat filmările și va fi lansat anul viitor.

De asemenea, va juca alături de Brad Pitt în comedia dramatică de epocă „Babylon”.

„The Suicide Squad” PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton