Homepage  / Uncategorized

Ce părere are Margot Robbie despre faptul că Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn în „Joker: Folie à Deux”

Ce părere are Margot Robbie despre faptul că Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn în „Joker: Folie à Deux”
5

de Roxana Mirea,

Margot Robbie a interpretat-o exemplar pe Harley Quinn în „Birds of Prey” și „Suicide Squad”, însă actrița i-a predat ștafeta lui Lady Gaga. Cântăreața o va interpreta pe Harley în viitorul film „Joker: Folie à Deux”, care este continuarea filmului „Joker”, cu Joaquin Phoenix în rol principal. Iată ce părere are Margot Robbie despre faptul că Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn.

Margot Robbie este de acord ca Lady Gaga să o joace pe Harley Quinn

Margot Robbie spune că nu are nicio problemă cu faptul că Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn în viitoarul film „Joker: Folie à Deux”, ba chiar este de acord cu acest lucru.

Într-un nou interviu pentru MTV News, Margot Robbie – care a mai adus-o pe Harley pe marele ecran în „Birds of Prey” și în cele două filme din „Suicide Squad” – a declarat că distribuirea lui Gaga „mă face atât de fericită, pentru că am spus de la bun început că tot ce îmi doresc este ca Harley Quinn să fie unul dintre acele personaje așa cum… cum Macbeth sau Batman trec mereu de la un mare actor la altul.”

Actrița a adăugat: „Este o mare onoare să fi construit o fundație suficient de puternică pentru ca Harley să poată fi acum unul dintre acele personaje pe care și alți actori pot încerca să le interpreteze. Și cred că [Gaga] va face ceva incredibil”.

„The Suicide Squad” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Când are premiera „Joker: Folie à Deux”

Lady Gaga a confirmat în august că s-a alăturat oficial continuării filmului „Joker”, împărtășind un videoclip în care silueta ei dansează cu cea a lui Joaquin Phoenix, care a câștigat un Oscar în 2020 pentru rolul personajului negativ titular din Batman. Deși Gaga nu a precizat în mod explicit care va fi personajul ei, EW și alte publicații au scris anterior că era în discuții pentru a o interpreta pe Harley.

Nu se știu prea multe despre „Folie à Deux” în afară de implicarea lui Gaga și a lui Phoenix, deși titlul se referă la o expresie franceză care înseamnă „psihoză comună”, ceea ce ar putea oferi câteva indicii. Todd Phillips se întoarce pentru a regiza filmul, despre care se zvonește, de asemenea, că va fi un musical. „Joker 2” este programat să ajungă în cinematografe pe 4 octombrie 2024.

Joaquin Phoenix, în „Joker” (2019)

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton